Všetkých idiotov, bez ohľadu na ich pôvod, farbu pleti alebo náboženstvo.
To jest všetkých, čo nejakým spôsobom poškodzujú iných (kradnú, robia neporiadok, myslia iba na seba alebo nemyslia vôbec, napádajú ľudí, vraždia)...
Nechcieť na Slovensku niekoho z vyššie uvedených skupin?
Moslimovia, Imigranti, Rómovia- tri najviac označované skupiny.
Taketo skatuľkovanie sa mi vôbec nepáči. Dôvod, aj medzi nimi existuju ľudia, ktorí sa ozaj snažia, ktorí nie sú fanatici, teroristi, či zlodeji, ale medializovaní nikde nie sú.
Prečo? Domyslieť si to nie je ťažké. Lebo by to nikto nečítal. Zle správy sa šíria rýchlejšie a sú viac zaujímavejšie, ako tie dobre. V týchto prípadoch samozrejme.
Koho by som nechcela na Slovensku ja?
Ľudí, ktorí vraždia, znásilňujú, oberajú o to trocha čo človek ma, ktorí okrádajú vo veľkom. Ľudi, ktorí i keď majú šancu, sú naďalej neprispôsobiví.
Ale žiaľ to, čo chce pár osôb z birzu, nič aj tak nezmení.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
najhoršie je, že sú ľudia, ktorí nenávidia všetkých okolo a nehanbia sa to prezentovať a dokonca si myslia, že to je OK
To jest všetkých, čo nejakým spôsobom poškodzujú iných (kradnú, robia neporiadok, myslia iba na seba alebo nemyslia vôbec, napádajú ľudí, vraždia)...
Moslimovia, Imigranti, Rómovia- tri najviac označované skupiny.
Taketo skatuľkovanie sa mi vôbec nepáči. Dôvod, aj medzi nimi existuju ľudia, ktorí sa ozaj snažia, ktorí nie sú fanatici, teroristi, či zlodeji, ale medializovaní nikde nie sú.
Prečo? Domyslieť si to nie je ťažké. Lebo by to nikto nečítal. Zle správy sa šíria rýchlejšie a sú viac zaujímavejšie, ako tie dobre. V týchto prípadoch samozrejme.
Koho by som nechcela na Slovensku ja?
Ľudí, ktorí vraždia, znásilňujú, oberajú o to trocha čo človek ma, ktorí okrádajú vo veľkom. Ľudi, ktorí i keď majú šancu, sú naďalej neprispôsobiví.
Ale žiaľ to, čo chce pár osôb z birzu, nič aj tak nezmení.