Včera som presne na tie podcasty myslela
Sechs aj openmindedfreak by boli fajn veru a stále si myslím že torpedo tam musí byť lebo je super! Len nechce aby to birdz vedel
Inak tieto podcasty ma úplne minuli, vôbec neviem, že sa tu také čosi dialo a znie to veľmi fajn! Ja by som tam určite tiež zaradil @openmindedfreak , celkom jednoznačne @torpedo08 , @mayben , @bebekex , @forte , @dee99 , vlastne asi takmer kohokoľvek, iste máte všetci o čom zaujímavo rozprávať!
@Melancholik , a chystá sa niečo takéto? Prosím si nejaké upozornenie ak tak, nech ma to zase neminie Prvá séria je aj niekde k vypočutiu ešte?
@openmindedfreak lebo je to veľmi zaujímavý typek, fakt ho obdivujem @mayben lebo je fakt zlata a ma dobre srdiečko (okrem toho na birzi najkrajšia, ale to všetci viete) @ladydoga pre jej hlášky a komentáre @kokotis on už vie prečo ale pssst
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Sechs aj openmindedfreak by boli fajn veru a stále si myslím že torpedo tam musí byť lebo je super! Len nechce aby to birdz vedel
Fíha, neviem čím som si vyslúžil toľký záujem, ale cítim sa poctený, až sa v lícoch červeniem :S
Inak tieto podcasty ma úplne minuli, vôbec neviem, že sa tu také čosi dialo a znie to veľmi fajn! Ja by som tam určite tiež zaradil @openmindedfreak , celkom jednoznačne @torpedo08 , @mayben , @bebekex , @forte , @dee99 , vlastne asi takmer kohokoľvek, iste máte všetci o čom zaujímavo rozprávať!
@Melancholik , a chystá sa niečo takéto? Prosím si nejaké upozornenie ak tak, nech ma to zase neminie Prvá séria je aj niekde k vypočutiu ešte?
Ja tiež bľabocem ako pako...a to som svojho času robil aj v rádiu
@melancholik melaaaan, veď daj sa na tooo
1. séria je v mojich blogoch @sechs
Daj sa na to! Už počúvam prvú sériu, je to super!
..a vďaka!
a este @olii
@mayben lebo je fakt zlata a ma dobre srdiečko (okrem toho na birzi najkrajšia, ale to všetci viete)
@ladydoga pre jej hlášky a komentáre
@kokotis on už vie prečo
ale pssst