Myslím si, že Matovič má na to. Ostatní politici sú len také otrepané mŕtvolky, ako keby sa mám rozhodnúť medzi týmito, jednoznačne by som volil jeho. Ale samozrejme musel by som si rpeštudovať jeho program.
ja hocikoho , len aby nemal smer ustavnu vacsinu , lebo budu mat asi dost hlasov aby sami vladli , ale ak by mali aj ustavnu vacsinu tak to by bola amen tma , tu nejde len o smer , ak by ju mala hocijaka strana tak by to bol klinec do rakvy
ludia co z toho robite tragediu ...kazda risa , kazde vladne zriadenie v dejinach raz skoncilo ....ked skonci to momentalne mysliste si ze co zase pride ? ...jasne ze , diktatura a potom zase socik a tak to bude furt dookola
Matovicova, alebo Belousovovej strana = strany, ktore so svojim percentom urcite do vlady nesadnu ... preto je dost pravdepodobne ze budu hladat zastresenie silnejsej strany. Belousovova to uz raz urobila. A rovnako to urobili aj ine strany. Kazda strana, bez ohladu na uspesnost je stale vyzivovana statom ... preto sa oplati zalozit stranu, aj ked sa strana nema sancu presadit ... a ze kde su darmozraci, prizivnici a p. ... su vsade :p
boze neviem rovnako strasne je pozeranie sa na ksicht Fica aj Radicovej... Sasko posobi cele divne kde je Kotleba ?! mal obrazky polepene s dobrou tematikou po celom SR a v BB mal aj transpert..fandim mu
@tunidlo ako pozri sa ja sa do politiky nemontujem nevidim tam ani jedneho normalneho cloveka, kazdy jeden robi nejakym sposobom zo seba idiota anic dobre tam neviem najst
a volila by so kohokolvek aj keby to mali byt naklonovani 80ti ficovia keby dakto daco robi s tymi ciganmi! ( niesom rasista co je moc to je moc,neda sa na to uz ani divat )
a ber to v ramci moznosti s humorom niesom ziadny Kotleba fan
a nahodou sa snazili sice s tymi fotkami nebolo moc roboty smiley:
No, vybrať si jednu preferovanú stranu na základe jedného bodu volebného programu, keď sa človek v politike neorientuje, je dosť ošemetné ...
Iste uznáš, že by nebolo bohviečo, ak by sme zrazu skončili s vládou, ktorá má nulové politické nielen skúsenosti, ale podľa ich programu aj myslenie, lebo by si voliči povedali, že budú voliť len podľa prístupu v jednej - rómskej - otázke ... (nehovoriac o tom, že ani tú by samozrejme Kotleba nemal ako vyriešiť, ale rozpráva sa mu o tom dobre )
Ja by som volil SaS......vôbec nie pre drogy alebo teplých ale pre Galka....to je podľa mňa človek s ktorého má Robo-kop a jeho "sebepeniazeprispievajúcu crew" nočné mory.....
Fica by som nevolil už ani keby si ma adoptoval a SDKU keby odišiel bicyklista odtiaľ......SNS by mala ísť už do svojich darovaných stíhačiek aj s Mostom-hídom-SMK.....Anča sa do parlamentu nedostane ani keby sa vydala a Matovič okrem škrtov v jazykovom zákone nič nespravil....takže tak
bud by som volil SDKU, alebo cokolvek co sa nema sancu dostat do parlamentu (okrem fasistickej/nacistickej nazvite si to ako chcete LSNS), len aby som neodovzdal hlas ficovi...
podla mna niet koho volit. ten, kto sa dostane ku korytu, chce v prvom rade zabezpecit seba a svoje decka, nech uz je z akejkolvek strany. tato prehnita pseudodemokracia je tym najvacsim problemom, derave zakony, vdaka ktorym sa veselo a okato kradne... z kaluze do blata, asi tak to poviem.
@ypit to je chyba človek by mal ako-tak poznať svine, ktoré ničia jeho vlasť ... a zapredávajú teba a aj tvoje deti ... ALL: som za Kotlebu ! a za SNS ktorá by určite potrebovala menšie či väčšie personálne zmeny, aby z nej bola zas strana s dobrým menom, ktoré mala ... a tie maďarské strany by som hneď zrušila a rozpustila tak, ako bola rozpustená Pospolitosť, čo je to za pičovinu, že Maďari majú u nás dve strany ?!!?! my si v Maďarsku nemôžeme ani "prdnúť" a oni sa nám tlačia do parlamentu ... slovenskú debilitu nezastavíš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Ale aj tak by som volit nesla...
matoviča?
ty? :o :o
Inak ĽSNS.
Dobrá tematika?
Tým myslíš ten program, ktorý pravdepodobne zostavilo cca 7ročné dieťa?
a volila by so kohokolvek aj keby to mali byt naklonovani 80ti ficovia keby dakto daco robi s tymi ciganmi! ( niesom rasista co je moc to je moc,neda sa na to uz ani divat )
a ber to v ramci moznosti s humorom niesom ziadny Kotleba fan
a nahodou sa snazili sice s tymi fotkami nebolo moc roboty smiley:
No, vybrať si jednu preferovanú stranu na základe jedného bodu volebného programu, keď sa človek v politike neorientuje, je dosť ošemetné ...
Iste uznáš, že by nebolo bohviečo, ak by sme zrazu skončili s vládou, ktorá má nulové politické nielen skúsenosti, ale podľa ich programu aj myslenie, lebo by si voliči povedali, že budú voliť len podľa prístupu v jednej - rómskej - otázke ... (nehovoriac o tom, že ani tú by samozrejme Kotleba nemal ako vyriešiť, ale rozpráva sa mu o tom dobre )
Fica by som nevolil už ani keby si ma adoptoval a SDKU keby odišiel bicyklista odtiaľ......SNS by mala ísť už do svojich darovaných stíhačiek aj s Mostom-hídom-SMK.....Anča sa do parlamentu nedostane ani keby sa vydala a Matovič okrem škrtov v jazykovom zákone nič nespravil....takže tak
nema to nikto ako vyriesit preto je to smutne