vždy sa oplatí. mnoho ľudí rezignuje a buď ide voliť noriku alebo podobnú hovadinu, čo sa do parlamentu isto nedostane. asi treba podľa prieskumov nad hranicu voliť hocičo okrem róberta a aspoň trochu mu znížiť %.
..mne sa zdá že presne toto isté tvrdila SaSka pred poslednými volbami ..a ukázalo sa že to je blbosť ..chceli získať viac voličov z takzvanej "skupiny nevoličov" ...
dnes som sa rozhodla ..... SNS.... aj keď mi tam neuveritelne vadí Slota...dobre jeho maďarské poníky z krivými nohami sú vtipné , ale to do politiky nepatrí.... a vyjadruje sa jak totálny ožratý kokot vytiahnutý odkalsi z krčmy.... keby mali viac reprezentatívnejšieho predsedu tak by som nemusela ísť na to vylučovacou metódou
ja budem voliť fica (aj keď je kokot) z jediného dôvodu: aby nebolo sprivatizované nemocničné oddelenie, na ktorom pracuje moja mamka ako zdravotná sestra a aby nemusela ísť do rakúska živiť rodinu. už sa to šlo privatizovať ale padla vláda
SNS?? =D asi sa vám zdá že vás málo ojebali na emisiách, nástenke, že ich predseda sa tvári ako roduverný slovák ale slovákov pozná len cez ich peniaze... =D zadšej nevoliť ako voliť sns =D
@matinho777 lenže mi tu žiadnu ľavicu nemáme =D ak myslíš smer tak sociálny demokrat s hodinkami za 20k pijúci colu a riešiaci financovanie strany s pánom z penty
@newman opýtaj sa na východe kde paška už predal pár nemocníc
nejde o to že odmietajú predaj nemocníc ale o to že oni nás dovedú do stavu ked ich nebudeme mať za čo vydržiavať a budeme ich MUSIEŤ predať =/
ja som extrémny odporca toho čo tam smrdelo tých 20 rokov a nič okrem rečí nespravilo. pravdepodobne budem voliť SaS aj ked by ma potešilo ak by rišo odstúpil aspoň z kandidátky
@greenbunny myslím že volby sú slobodné a každý môže voliť koho chce ...a to čo podsúvajú v tomto štáte mienkotvorné orgány ..čiže média, nie je vždy pravda ..a aj ako vykrikovala terajšia zatial ešte vládna koalícia že Fico a Slota sú zlodeji a kadejaké somariny ...teraz radšej čušia ..a Fico a Slota aspoň niečo spravili ...títo len kecali nezmysli a kecajú doteraz ..rozpredávajú štát..zvyšujú dane ..a ešte sa všetkým smejú do xichtu
@malavrtka volit treba!!!!!no ked nepojdes volit tvoj hlas prepadne vecsine..teda vol tak aby tvoj hlas bol taky co urcite nevyhra...daj kotlebu,,,noriku....barkoho takyco nevyhra..aj tu cigansu difidentu co tam je alebo vol tak aby tvoj hlas bol neplatný...na celu stranu nakresli velky kokot a daj to do obalky :- D a je odvolené...
@matinho777 ved práve. ak veríš našim "mienkotvorným" tak volíš smer(pravda, TA3) alebe sdku(SME, pluska...)
povedz mi čo fico a slota spravili?? čím tomuto štátu pomohli?? akurát nás smer okradol na mýte (to nevyvrátiš) a súhlasil s eurovalom čím nás zadĺžil na dlhé roky(to že sa zrazu začína hovoriť o riadenom krachu grécka ti nepríde divné?? kým nebol euroval schválený tak vtedy o tom nikto ani počuť nechcel) , sns nás okradlo na emisiách, nástenke a to čo za bludy teraz sľubujú je na smiech....
+ ich vláda spôsobila nárast dlhu o 10mld!! preto sa teraz dvíhajú dane(smer dokonca ani nesúhlasí s ich znižovaním lebo vedia že potom by nebolo peňazí na nič)
sns, smer, sdku... všetci títo starí harcovníci sú rovnakí. vedia ako to chodí, dokonca si navzájom kryjú svoje kšefty. občas jeden na druhého niečo kydnú aby sa nepovedalo ale ani jeden druhého nepotopia. sú to stará škola ktorú vychovalo mečiarovské obdobie a preň sú takéto praktiky bežné.
pre to treba voliť takých čo majú ešte čisté štíty. možno budú rovnakí ale možno to aj zmenia. ked im nedáme šancu nedozvieme sa to.
@greenbunny politika je špinavá a aj bude ...a Slovenko patrí k najbohatším krajinám pretože sa tu kradne už 20 rokov a stále je čo kradnúť ...
..u každého jedného sa dajú nájsť diskutablné témy o ktorých sa dá diskutovať hodiny ...no radšej budem vidieť vo vláde smer so SNS ..ako tých čo tu boli doteraz...samé privatizácie ..rozpredávanie a kradnutie vo velkom na úkor obyčajných ľudí ...
..takže tak ..sú mi nesympatický ludia ktorý si celú politicku karierú zakladajú na osočovaní a protificovskej kampani ...
matovic....podla mna jeden z mala ludi ak vobec jediny,co sa oplati volit...ostatne strany stoja za UPLNE velke hovno...radsej nech sa tu ficovolici vyjadria,preco volia to,co volia...
@riki137 ja sa to v každej diskusii pýtam ale nikto mi ešte neodpovedal tak že je to ťažko pochopiť... vždy len povedia že za smeru mali ľudia viac peňazí ale ked im človek pripomenie že kvôli tomu dlh o 10mld vzrástol nikto už neodpovedá
@matinho777 =D =D tak sasanka je proti gorile veľmi slabý odvar, to si hlavne ty normálny uvedom a ten šašo pomenúva veci pravým menom a politikov nadstavuje zrkadlo, presne tak ako to ľudia chcú a za to je šašo??
@greenbunny naučené texty ktoré smeruje len proti smeru a sns ...sdkú, kdh ..a jeho sas nikdy krivé slovo nepovedal ...čistý populizmus a vykrikovač spoza kríčka "volte ma a ja budem vykrikovať čo sa dá...ale nič viac pre vás nespravím" ...skôr to malé percento naivných ľudí by sa malo prebudiť do reality ...liberály telom a dušou ale zatial len pobrali peniaze ...no vlaste to že zničili túto príšernú vládu ..majú jedno malé plus
stálo mi to za to si prečítať všetky príspevky a náramne som sa bavil keďže ešte nemôžem ísť voliť, tak ma netrápi koho voliť ale určite viem, že by som nevolil smer, maďarské strany, kss a hzds. Skrátka bez slotu by to v politike nešlo.
@greenbunny jj chcel byť Sulík aspoň minister financií ..ale ani to mu nedovolili ...z jeho 120 nápadov nepresadil jediný ...
a nedokázal nič ukradnúť ..tak jednoducho navrhol zvýšenie platov okolo 600 € ...je to frajer ...tolko pičovín nedokázal Mečiar s Dzurindom za celú ich karierú čo on za jeden rok vo vláde ...
...a on si nasral snáď najviac zo všetkých politikov ak to už chceš počuť
@greenbunny hh aspoň vidno akých voličov huličov má pravicová vláda ..s obmedzením slovníkom a myslením buhužial ja sa na takej nízkej úrovni nedokážem rozprávať ...vol si pekne aj naďalej volov takých ako ty ..
ZZZZ nevolím, nevolím a ani ma tá kktina nezaujíma...
Som živnostník, platím každý mesiac zdravotnú a tú podrbanú sociálku pre simulantov a kradlošov ´´menšina´´ či čo to je....
to je jedno kto tam bude, aj tak nás budú okrádať....
Fico? - další Mečiar ´´trepe kkciny´´
Matovič? - ten je celý detektor lži
Slota? - šak ten nás pozabýja
Čo znamená nová vláda? - DPH 22%, benzín 2€, ludia nebudú mať čo žrať, čo robia vo firme namiesto 400€ budú zarábať 350€, a my živnostníci namiesto 15 hod môžme robyť 20 hod/ denne.
Oplatí sa voliť? toť je moja predstava.... takže ja nejdem...
@matinho777 poznam jedneho z tych "socialnych demokratov". Za par rokov si toho tolko nahrabal, ze teraz nevie kam ma dat peniaze a kam ist na dovolenku.
@matinho777 slovník je slovník ten mám biedny ale ty musíš mať inde biedne ked povieš že mečiar s dzurindom boli lepší ako sulík... ked mi povieš jeho škandály a škandály jeho strany ktoré prekonajú tie od HZDS a SDKU tak svoj hlas dám komu len budeš chcieť
ale to asi ťažko takže sa maj pekne. nech ťa zdravý rozum navštívi čo najskôr lebo ho nutne potrebuješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
Njedem, ešte nemám vek. Ale keby som šla, volím Most.
..mne sa zdá že presne toto isté tvrdila SaSka pred poslednými volbami ..a ukázalo sa že to je blbosť ..chceli získať viac voličov z takzvanej "skupiny nevoličov" ...
@matinho777 lenže mi tu žiadnu ľavicu nemáme =D ak myslíš smer tak sociálny demokrat s hodinkami za 20k pijúci colu a riešiaci financovanie strany s pánom z penty
@newman opýtaj sa na východe kde paška už predal pár nemocníc
nejde o to že odmietajú predaj nemocníc ale o to že oni nás dovedú do stavu ked ich nebudeme mať za čo vydržiavať a budeme ich MUSIEŤ predať =/
ja som extrémny odporca toho čo tam smrdelo tých 20 rokov a nič okrem rečí nespravilo. pravdepodobne budem voliť SaS aj ked by ma potešilo ak by rišo odstúpil aspoň z kandidátky
Nejako často je tu Kotleba, až sa mi to nepáči...
a voliť nejdem.
kto kradmou rukou siahne na tvoju slobodu;
a čo i tam dušu dáš v tom boji divokom:
Voľ ty len, a volom budeš, ako aj otrokom. DDDD
volím Igora, nech ich tam okydáva
povedz mi čo fico a slota spravili?? čím tomuto štátu pomohli?? akurát nás smer okradol na mýte (to nevyvrátiš) a súhlasil s eurovalom čím nás zadĺžil na dlhé roky(to že sa zrazu začína hovoriť o riadenom krachu grécka ti nepríde divné?? kým nebol euroval schválený tak vtedy o tom nikto ani počuť nechcel) , sns nás okradlo na emisiách, nástenke a to čo za bludy teraz sľubujú je na smiech....
+ ich vláda spôsobila nárast dlhu o 10mld!! preto sa teraz dvíhajú dane(smer dokonca ani nesúhlasí s ich znižovaním lebo vedia že potom by nebolo peňazí na nič)
sns, smer, sdku... všetci títo starí harcovníci sú rovnakí. vedia ako to chodí, dokonca si navzájom kryjú svoje kšefty. občas jeden na druhého niečo kydnú aby sa nepovedalo ale ani jeden druhého nepotopia. sú to stará škola ktorú vychovalo mečiarovské obdobie a preň sú takéto praktiky bežné.
pre to treba voliť takých čo majú ešte čisté štíty. možno budú rovnakí ale možno to aj zmenia. ked im nedáme šancu nedozvieme sa to.
ostatní už šancu mali ale nič nespravili
..u každého jedného sa dajú nájsť diskutablné témy o ktorých sa dá diskutovať hodiny ...no radšej budem vidieť vo vláde smer so SNS ..ako tých čo tu boli doteraz...samé privatizácie ..rozpredávanie a kradnutie vo velkom na úkor obyčajných ľudí ...
..takže tak ..sú mi nesympatický ludia ktorý si celú politicku karierú zakladajú na osočovaní a protificovskej kampani ...
kreatúre ako je slota ani antikampaň netreba robiť pevne verím že sa do parlamentu už nedostanú...
A ja by som dal OĽ keby som mohol.
@riki137 chlapče to pochopíš až keď vyrastieš ..alebo ťa prestane ovplyvňovať namyslené bratislavské prostredie ...
@matinho777 =D =D tak sasanka je proti gorile veľmi slabý odvar, to si hlavne ty normálny uvedom a ten šašo pomenúva veci pravým menom a politikov nadstavuje zrkadlo, presne tak ako to ľudia chcú a za to je šašo??
hmm príjemné prebudenie ti prajem
» www.birdz.sk/webka/matinho77...
alebo SO - stupenci ostrokyslej
ale nechajme to radšej, možno sa raz prebudíš
..no alebo možno raz ty
... možno. nevravím nie len určite nezačnem veriť smeru, sdku alebo sns. tí už mali možnosti a len si nasrali do húb
a nedokázal nič ukradnúť ..tak jednoducho navrhol zvýšenie platov okolo 600 € ...je to frajer ...tolko pičovín nedokázal Mečiar s Dzurindom za celú ich karierú čo on za jeden rok vo vláde ...
...a on si nasral snáď najviac zo všetkých politikov ak to už chceš počuť
čau... prijeb si aby si sa prebral =D
Som živnostník, platím každý mesiac zdravotnú a tú podrbanú sociálku pre simulantov a kradlošov ´´menšina´´ či čo to je....
to je jedno kto tam bude, aj tak nás budú okrádať....
Fico? - další Mečiar ´´trepe kkciny´´
Matovič? - ten je celý detektor lži
Slota? - šak ten nás pozabýja
Čo znamená nová vláda? - DPH 22%, benzín 2€, ludia nebudú mať čo žrať, čo robia vo firme namiesto 400€ budú zarábať 350€, a my živnostníci namiesto 15 hod môžme robyť 20 hod/ denne.
Oplatí sa voliť? toť je moja predstava.... takže ja nejdem...
ale to asi ťažko takže sa maj pekne. nech ťa zdravý rozum navštívi čo najskôr lebo ho nutne potrebuješ