Ale rad urcite nikoho z tych 150 ci kolko ich je... Ludia co mam rad mi prinasaju aspon obcas pozitivne pocity co sa o hentych povedat ani nahodou neda
Ako nič v zlom, ale pochybujem, že Pellegrini by takto vo veľkom zmätkoval. Mám taký dojem, že by nevypúšťal z úst také kraviny ako Matovič - a aspoň sa vyzná v Ústave
osobne mi viac vadí Pellegrini,že Matovič je magor vieme všetci ale Pelle nám tu teraz káže o slušnosti a pritom bol x rokov súčasťou bohapustého rozkrádania štátu ale na jeho štastie a našu smolu sa stále nájde dosť blbcov čo mu tie jeho kecy žerú
@hetfield Tiez toto nechapem, preco to ex-volici Smeru nehodia radsej Druckerovi alebo Chmelarovi @james98 Ked chcel Pellegrini, aby mu niekto aspon trochu uveril tu jeho "akoze" zmenu, mal aspon vytvorit stranu bez ex-smerakov (bez Sakovej, Rasiho, Zigu, Lassakovej, Tomasa...)
@hetfield Veď jasné, to nikto nespochybňuje. O tom istom probléme sa hovorilo na začiatku aj vo Francúzsku, Nemecku... hádam všade to namietali. Skôr hovorím o tom, že matovičovci vedeli, čo majú čakať pri druhej vlne o pol roka neskôr - dokonca si podľa Krajčího pripravili perfektný, úžasný plán, na aký by Pellegrini ani nepomyslel. No a stále nič, stále sú prekvapení a stále nevedia, čo činia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@james98 Ked chcel Pellegrini, aby mu niekto aspon trochu uveril tu jeho "akoze" zmenu, mal aspon vytvorit stranu bez ex-smerakov (bez Sakovej, Rasiho, Zigu, Lassakovej, Tomasa...)