toho warhawka či ako sa to volal, taký čo sa tváril ako 15 ročný a miloval fica a neznášal homosexuálov, jeho som fakt nevedela vystáť. už sa tu ale našťastie objavuje menej.
potom ten niektozaujimavy či niktozaujimavy či proste také voľačo, ten ma vždy vie vytočiť.
a už asi zvládam ostatných.
nenávidím všetkých ľudí rovnako
no vidiel som tu už niekoľko prípadov ktorým by pomohli možno elektrošoky alebo pár faciek
no takých stretávam aj v bežnom živote a to si už len kývnem hlavou a neriešim...
každý je nejaký a keď človek nemá otvorenú myseľ tak sa sním neoplatí obťažovať...
no oveľa radšej by som hovoril o ľuďoch ktorých som tu spoznal a vždy keď ich tu vidím tak mam dôvod sa usmiať
Mentálnych mrzákov, ktorí sa po dopozeraní zopár idiotských videí na YouTube stali expertami na všetko, poznajúc všetky "skutočné pravdy sveta" (a.k.a. za všetko zlo môžu Illumináti, Židia, Američania, whoeverelse).
ako by som mohla nemat rada niekoho koho nepoznam? nezijem na birdzi. obcas ma tu vytoci niekoho komentar (a potom ked napisem dlhu odpoved nanho a birdz mi ho neodosle tak sa vytocim este 5krat viac ale to je vsetko
všetkých vás mám rád aj keď kôli viere ma mnohí atakuju a vysmievaju sa mi, v rebríčku vedie (.......), nebudem ho zverejňovať, rozdúchaval by som vášne nenávisti a to nie je moja parketa kresťana katolíka
K nikomu necitim nenavist mal som tu vela hadok s viacerimi uzivatelmi ale je to len internet k comu je dobre hnevat sa na cloveka s ktorym by ste boli v reale mozno najlepsi kamarati, byt nepriatel len pre nejake forum ,status ,fotku dakujem neprosim
Suberkatolíkov (dobre vieme koho mám na mysli). Ale nie je to nenávisť ako taká, skôr keď niekedy vidím jeho koment, tak mám chuť dať tej osobe cez pysk.
Ale nemôžem vás súdiť lebo ja tiež nie som dokonalá. A rada by som vedela (hoci ma niečo od toho aj odradzuje) čo si vy myslíte o mne.
Neznášam ľudí čo nevedia čítať s porozumením, nedokážu argumentovať a miesto toho len nadávajú, tvrdohlavo opakujú svoje bludy a riešia si osobné záležitosti mimo TS.
Taktiež nemám rád tých čo sem tlačia svoju propagandu a na hlavu postavené ideológie ktoré a samozrejme miestnu troll komunitu
@midnight teta waldorfova postla fotku s tou ruskou blonckou, čo sa drží za hlavu pri 20 nákupných taškách (uškov link) a vymyslela si k nemu super dlhý príbeh o narodeninovom prekvapení a teraz zrazu v albume nemá ani super príbeh ani žiadne fotky čo kedy postla záhada
@midnight no, podľa mňa za to môže uškov link :ehm: už asi nemá zmysel sem denne dávať fotky "z dovolenky" a "z hello kitty izbičky" keď všetci vieme, že nie sú jej
no tych ludi je tu uz viac, kedze poniektory oprasili aj ine nicky cize uz je ich 15 ale v pomere kolko ich tu je tak je to len kvapka v mori ale prezijem to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
potom ten niektozaujimavy či niktozaujimavy či proste také voľačo, ten ma vždy vie vytočiť.
a už asi zvládam ostatných.
no vidiel som tu už niekoľko prípadov ktorým by pomohli možno elektrošoky alebo pár faciek
no takých stretávam aj v bežnom živote a to si už len kývnem hlavou a neriešim...
každý je nejaký a keď človek nemá otvorenú myseľ tak sa sním neoplatí obťažovať...
no oveľa radšej by som hovoril o ľuďoch ktorých som tu spoznal a vždy keď ich tu vidím tak mam dôvod sa usmiať
@zajkousko stavila by som na attisa či sa mýlim?
daj link, lebo som si neni vedomí niečoho takého
odpoveď v ts
ja sa nechválim s cudzím perím ako ty, že z ruských internetových stránok sťahuješ fotky a vydávaš ich za svoje...
si fakt myslíš, že na birdzi sme všetci na hlavu?
» www.wday.ru/stil-zhizny/nov...
Ale nemôžem vás súdiť lebo ja tiež nie som dokonalá. A rada by som vedela (hoci ma niečo od toho aj odradzuje) čo si vy myslíte o mne.
Taktiež nemám rád tých čo sem tlačia svoju propagandu a na hlavu postavené ideológie ktoré a samozrejme miestnu troll komunitu
@marjy77 Ani neviem že existuješ
@thunderstorm
čo som zmeškal? čo sa to tu deje za telenovelu s waldorfovou?
aha, čiže fake pokrytec sa ZATVÁRIL že odhalil fake.
hneď to k zajovi viac dáva zmysel
a všetky jeho nicky