@purenarcissism Tvoja!
A asi všetky ostatné. Je mi to celkom jedno, som rada, že dokážem roroznať, kto je kto, ale že by ma to nejako trápilo... Páči sa mi milgaman (neviem, ako sa to píše (koľko m alebo n) a nechce sa mi to zisťovať), @patrixo a určite ešte niekto. Stará, ktorú vlastnil @primitiv , ale nie terajšia.
Už tu bola nedávno takáto anketa, ja som sa pýtala, ktorý nick je naj, a niekto potom čia profilovka, ale odpúšťam ti že si to ty odpovede sú aj tak vždy iné ^^
@mobscene_69 ďakujem! aj mne sa páčila najviac tvoja, pred tým, než si tam dala túto ženu a aj na tvojom starom nicku máš super foto!
A ešte sa mi páči aktuálna profilovka @rebarboe a @dreyjir
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
A asi všetky ostatné. Je mi to celkom jedno, som rada, že dokážem roroznať, kto je kto, ale že by ma to nejako trápilo... Páči sa mi milgaman (neviem, ako sa to píše (koľko m alebo n) a nechce sa mi to zisťovať), @patrixo a určite ešte niekto. Stará, ktorú vlastnil @primitiv , ale nie terajšia.
A potom co tak teraz kukam
@Ladydoga @Christiano_301 @Salora @Etelnair @Marjy77 a je toho moooc takze asi blbe forum no nevadi
@Thinkaboutjustice jj aj @Cavinko111 mal taku od srdca
@Vivian117 Jooj a aj ty mas super a vsetky zvieratkovske su super tiez
@Vivian117 nz
@purenarcissism ale ona neni chlapec
@riddiculus dakujem no vidis si tu
@Salora nemen ju!
@milgamman ty mas taku ze svetlo na konci tunela alebo svetlo nad hladinou z dna mora a to je tiez supeeer
A ešte sa mi páči aktuálna profilovka @rebarboe a @dreyjir