Ja som dnes nevolil nikoho a ani to nemám v plane! Priznávam, že sa rád hrám s ľuďmi, napríklad dnes na Birdz, stačilo pár príspevkov a hlúpi ľudia mi skočili na lep. Jednu užívateľku ale pochválim za všímavosť, všetko ostatne je hlúpe! Ja určite nebudem zhadzovať voľbu nikoho, bohužiaľ, pár ľudí to na tejto stránke dnes urobilo!
@10 Fico to bude mať nahnuté v EU ževraj už len za to, ak pôjde s SNS, nieto s Kotlebom... každopádne bude to zaujímavé, kto s ním skončí, či už dobrovoľne alebo nie
Úplne najväčšia prdel bude, keď bude mať
už po rozdelení mandátov
SMER (+-) 68
AntiFico Párty Mejdan bez Kotlebu (+-) 67
Kotleba (+-) 15
a ten pre drvivú väčšinu hnusný fuj bubu
Magiánko K. bude rozhodujúcim jazýčkom na váhach
a budú sa musieť jedni či druhí oňho uchádzať
(nevolím ho, ale bolo by mi to hrozne smiešne).
Marián Kotleba je pán !!!
A to nemá kampaň poriadnu, v politických diskusiach pôsobil vyrovnane a aj program má fajn ..
Len slniečkári sa ho boja...
Náhodou aj na proteste proti migrantom pôsobil ako v pohodičke týpek. Držím mu palce. Lebo neviem čo si myslia ľudia ak by sa on zvolil. Určite by sme sa nezmenili na nacistickú ríšu ani nic podobne. Podľa mňa by viedol transparentnú politiku
@zajkousko ved ja nevravim ze ho teraz podme nenavidiet
a nesudim
akoze ja ti doprajem tvoj nazor,ja ho doprajem aj volicom smeru
ale nechapem ako mozu krestania podporovat niekoho,kto nenavidi inych iba na zaklade ich farby pleti ci etnika
ja tiež Kotlebu som volil, suhlasim s jeho nazormi, ak ak je podla niekorych neonacista, tak potom je pomaly cele vychodne slovensko plne nackov vratane mna lol .. inak nebyt toho ze Sulik je za registrovane homosexualne manzelstva tak uvazujem aj nad nim ... ale ak by sa presadili tie manzelstva, potom by to išlo dalej a dalej krok po kroku, potom by homosexualni manzelia prisli s tym ze ked su rodina maju pravo na adopciu deti atd atd ... chore.
@girasol8
všetci sme hriešni, napr. Mária Magdalena bola prostitútka, spávala s rímskými dôstojníkmi a vojakmi za čo ju odsudzovali a predsa sa stala svätou skrze Ježiša Krista...
blahoslavení tí, ktorí dokážu skrze Krista nájsť pravú cestu...
šancu ma každý človek, nato nám dal Boh slobodnú vôľu...
ak pôjde Kotleba v stopách "zla" odsúdi sám seba....
@salkoo To je univerzálny výraz pre hocikoho, kto sa im proste názorovo nepáči. Potom je tam ešte humanista, pseudointelektuál, pseudohumanista a podobne, oni majú veľmi pestrý slovný repertoár
@girasol8
musíš žiť v súlade s kladnou energiou, ak ťa budú sprevádzať v živote len obavy, podozrenia, konšpiračne teórie, nikam sa nedostaneš...
všetko to je aj o viere, tam kde nie je viera, nie je pokoj a láska...
premietni si to na seba, keby si bola tiež na pretrase a chcela kandidovať...
treba to brať aj z tohto uhlu pohľadu..
@rocafella vieš prečo je tam tá politika transparentná? lebo ked sa takmer nič nerobí nieje moc čo schovávať On aj jeho banda sú akurát nechopní populisti ktorí útočia na najnižšie pudy sedlákov ako si ty No len mi povedz čo ti je na jeho programe tak sympatické?
@matwoo Ty si dobrý kokot. Po prvé Sulík nie je za homosexuálne manželstvá, ale za registrované partnerstvá. Ak aspoň trošičku sleduješ politiku v tomto, tak by si vedel, že už dva krát sa o tom hlasovalo v parlamente a dva krát to neprešlo.
To ti fakt až tak záleží na tom aby homosexuáli nemali žiadne práva (nehovoriac o tom, že RP je dosť o inom a Sulík ho navrhoval ako "slabší" inštitút než manželstvo pre homo aj normálne páry), že radšej budeš voliť fašistu, ktorý už ukázal, že sloboda slova a tlače je pre neho hovno a do úradov dosadil svojich bezkrkých kamošov? Je smutné, že takýto KOKOTI ako ty majú volebné právo. Smutné.
@zajkousko Je mi veľmi ľúto, že si stal obeťou vymývania mozgu Bibliou, ale čítaš vôbec tie hovná, čo tu zo seba vydávaš?
"ak pôjde Kotleba v stopách "zla" odsúdi sám seba...."
To má byť čo za sračku? Keď pôjde Kotleba cestou "zla" tak si to v prvom rade odskáčeme všetci. Len nepríčetný blázon môže zveriť riadenie štátu pofidérnemu človeku s tým, že veď uvidíme, čo spraví. Čo Kokotleba spravil na pozícii župana také super? Nespravil vôbec nič dobré a teda nie je absolútne žiadny dôvod si myslieť, že teraz sa zrazu zmenil...
@zajkousko Žiadny tvoj príspevok za posledný rok nevedie absolútne k ničomu. Preto sa láskavo riaď svojou vlastnou radou a choď otravovať vzduch niekam inam.
@zajkousko Pozri si akýkoľvek môj príspevok. Priznávam, mám veľa nedostatkov, ale vždy keď niečo tvrdím, tak sa to aspoň snažím nejako podporiť nejakým faktom alebo argumentom. Možno v tom nie som 10/10, ale aspoň sa snažím... Porovnaj to so svojimi prázdnymi príspevkami bez obsahu typu "musíš žiť v súlade s pozitívnou energiou" a "nezbavuj ma mojej slobodnej vôle".
@candrouac
a čo je na tom zle?
zrejme si ateista, ináč by si poznal význam tých slov a to potom je ťažká diskusia s takýmto človekom ako ty...
ak si máme rozumieť, jeden z nás sa musí zásadne zmeniť...
@zajkousko Dobre teda, pripustime, že tie príspevky majú nejaký hlbší význam a ja ho nechápem. Dobre. Ale snáď dokážeš odpovedať na jasne položenú otázku tiež jasne, tak aby to aj taký hlúpy ateista ako ja pochopil. Prečo si volil človeka, ktorý si do správy dosadil rodinu a kamošov, novinárov nepúšťa na verejné zasadnutia, viackrát bol zatknutý a netají sa sympatiami k vojnovým zločincom? Jasná otázka, čakám jasnú odpoveď.
@candrouac synu byvaj 100 metrov od ciganskej osady 23 rokov a potom sa mozme porozpravat alebo čo, aspon na pol roka sa prestahuj do mojho susedstva a potom skočime na pivko a porozpravaš mi o tom ano, ak si myslim že nie je normalne aby cigani ktori pri nas byvaju mali pred domami lepšie auta ako my, aby matka ktora cely zivot nepracovala a ma 4 deti dostane o 100e viac ako moja suseda ktora ma tiez deti a dostava o 100€ mesacne menej ... skus to zazit na vlastnej kozi a potom s tebou rad podebatim, ty smiesko
@candrouac a mi je to fuk ci som pre teba extremista alebo boh vie, co potom pomale cele vychodne slovensko je extremisticke a ani nemusim spominat ze si evidentne ani nezazil utok bez priciny od ciganov
@matwoo Nemiešaj sem teraz Rómov, s tebou som sa bavil pokiaľ viem o niečom inom. Áno, chápem, že život pri osade musí byť nepríjemný, ale vieš mi povedať, ako to vyrieši Kotleba?
@candrouac fajn tak k tomu sulikovi ti poviem len tolko ze ten zapadny liberalizmus sa mi nepozdava, ono teraz moze povedat ze je sa registrovane partnertva, ale je to krok za krokom, potvrdia nieco a potom budu chciet napr tu adopciu deti atd atd .. je to moj nazor, ja respektujem tvoj nazor tiez bez toho aby som ti nadaval do kktov a ku kotlebovi, sledoval som jeho vysledky ako posobenia zupana, usetril zo vsetkych krajov najviac ... dzubali po nom ze zrusil financovanie toho divadla ... to nebolo divadlo ale uchylna prasacina.. a aj sam vyhlasil ze proti slusnym ciganom ktori chcu pracovat nic nema ... ver tomu ze keby si bol na mojom mieste a zil by si pri osade, tak by si volil jeho.. lenze ludia zo zapadu blava a podobne ani nemaju sajnu ako to tu chodi, tak samozrejme potom toto vsetko je pre nich rasizmus a podobne .. vsak ti cigani tu u nas v osade sa mnozia jak.. 15 rocne decko dobreze 3 deti nema len preto ze dostane davky ktore mnohonasobne prevysuju plat slusneho pracujuceho cloveka, ak sa to cim skor nepodari zastavit, a je jedno ci kotleba alebo hocikto iny tak o 15-20 rokov budeme vsetci plakat .. a myslim ze moj nazor nema s extremizmom absolutne nic spolocne. A konkretne ako by to chcel vyriesit si precitaj v jeho programe.
@matwoo Ad registrované partnerstvá. Tak samozrejme, že keď ľudia neprípustní, musia sa uskromniť a žiadať menej. Nepovoliť registrované partnerstvá preto, lebo neskôr možno budú žiadať niečo iné je nezmysel. Prečo by sme teraz nemohli toto povoliť a neskôr povedať nie (namiesto toho teraz preventívne hovoriť nie).
Ad cigáni. Čítal som Kotlebov volebný program. Neponúka žiadne konkrétne a funkčné riešenia. Keď hovoríš o tom množení, Lucia Nicholsonová zo SaS navrhla aby mali sociálne vylúčení (rozumej cigáni) možnosť sterilizácie zadarmo. Čo je asi jediný reálny návrh, ktorý som na túto tému počul. Kotleba nenavrhuje nič okrem siláckych rečí, ako spraví poriadok s "parazitom".
@zajkousko Hej teš sa, že na jasne položenú otázku nedokážeš dať rozumnú odpoveď. Zavri sa do svojej kresťansko-fašistickej bubliny a zostaň tam. Ale uvedom si, že za Slovenského štátu, ktorý tvoj vyvolený vodca tak obdivuje, by si už dávno opúšťal koncentrák komínom...
@hamaid
vy Moslimi tento výraz nepoznáte:
"Ešte sa nehonila už sa telí"...
nepredbiehaj udalosti, najskôr sa musí zostaviť vláda, nový parlament a potom prídeš na to, že tvoje obavy boli zbytočné...
@matwoo V tomto máš skutočne pravdu, len problém je, že otázka rómov sa na Slovensku už dlho nerieši, a zrejme aj kvôli tomu je dnes Kotleba, bohužiaľ, tam, kde je. Hoci súhlasím s tým, že ten problém je obrovský a treba ho riešiť, nie som schopný voliť niekoho, kto presadzuje odchod z EU a NATO a jeho vystupovanie je na hranici s neonacionalizmom, pretože nonacionalizmus ako taký ešte nikde a nikdy neskončil dobre, zapríčinil len presný opak. Verím tomu, že ľudia, ktorí volili Kotlebu nie sú skutočnými fašistami, ale urobili to tak len zo znechutenosti ostatných politických strán, ktoré si koniec koncov za túto situáciu môžu sami. V opačnom prípade sa nad budúcnosťou Slovenska zmráka.
@llover753 nevolil som nikoho, ale asi som mal, lebo z tohoto nič dobré pre slovensko nevzíde, iba ďalšie voľby, škoda, že predsedáme EÚ a bude z toho chaos
@dreams155
náchápem potom prečo si si zrovna mňa vybral na posmeškovanie z tých birdzákov čo volili kotlebu...
a nemusíš mi odpovedať, do kresťana sa ľahko kope, lebo nemusíš čakať úder..
gratulujem celej mladej inteligencii co volili fasistov . spytajte sa stary/prastarych otcov/mam cim si cez II svetovu presli a potom si chodte dat spravit lobotomiu...
miernejsou alternativou je prepadnutie z dejepisu a povinna navsteva osviencimu ...
a za toto by mali byt zodpovedni vasi rodicia!
Láskavo tu nerob zo seba obeť. On do teba nekope. Volil si človeka, ktorý sa netají sympatie k Tisovi, kňazovi a kresťanovi, ktorý je zodpovedný za vraždenie Židov a ľuďom, ku ktorým patríš aj ty sám, homosexuálom, v koncentračných táboroch. A nevieš preto dať žiadne lepšie vysvetlenie, než, že si mal vnuknutie.
Za to ťa nazval "hriešnikom", to je celé jeho kopanie.
Ospravedlňujem sa, ak som ťa poznačil.
Viem, že ty si veriaci a som videl, že si volil Kotlebu. Nič v zlom, ale fašistu voliť a byť ťažký kresťan, to nejde dohromady. Môžem sa spýtať, prečo si volil Kotlebu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
Každý nech dá hlas komu chce!
už po rozdelení mandátov
SMER (+-) 68
AntiFico Párty Mejdan bez Kotlebu (+-) 67
Kotleba (+-) 15
a ten pre drvivú väčšinu hnusný fuj bubu
Magiánko K. bude rozhodujúcim jazýčkom na váhach
a budú sa musieť jedni či druhí oňho uchádzať
(nevolím ho, ale bolo by mi to hrozne smiešne).
ano...
ale my mame lubit vsetky bozie bytosti
ci?
A to nemá kampaň poriadnu, v politických diskusiach pôsobil vyrovnane a aj program má fajn ..
Len slniečkári sa ho boja...
Náhodou aj na proteste proti migrantom pôsobil ako v pohodičke týpek. Držím mu palce. Lebo neviem čo si myslia ľudia ak by sa on zvolil. Určite by sme sa nezmenili na nacistickú ríšu ani nic podobne. Podľa mňa by viedol transparentnú politiku
preto ho musím nenávidieť, to sa tiež prieči Božím zákonom...
nesúď lebo budeš tiež súdená...
alebo: miluj blížneho svojho, ako seba samého...
a nesudim
akoze ja ti doprajem tvoj nazor,ja ho doprajem aj volicom smeru
ale nechapem ako mozu krestania podporovat niekoho,kto nenavidi inych iba na zaklade ich farby pleti ci etnika
R
A
N
S
P
A
R
E
N
T
N
Á
P
O
L
I
T
I
K
A
K
O
T
L
E
B
U
Prečo by malo zmýšľanie súvisieť s IQ?
všetci sme hriešni, napr. Mária Magdalena bola prostitútka, spávala s rímskými dôstojníkmi a vojakmi za čo ju odsudzovali a predsa sa stala svätou skrze Ježiša Krista...
blahoslavení tí, ktorí dokážu skrze Krista nájsť pravú cestu...
šancu ma každý človek, nato nám dal Boh slobodnú vôľu...
ak pôjde Kotleba v stopách "zla" odsúdi sám seba....
nechajme sa prekvapiť
musíš žiť v súlade s kladnou energiou, ak ťa budú sprevádzať v živote len obavy, podozrenia, konšpiračne teórie, nikam sa nedostaneš...
všetko to je aj o viere, tam kde nie je viera, nie je pokoj a láska...
premietni si to na seba, keby si bola tiež na pretrase a chcela kandidovať...
treba to brať aj z tohto uhlu pohľadu..
To ti fakt až tak záleží na tom aby homosexuáli nemali žiadne práva (nehovoriac o tom, že RP je dosť o inom a Sulík ho navrhoval ako "slabší" inštitút než manželstvo pre homo aj normálne páry), že radšej budeš voliť fašistu, ktorý už ukázal, že sloboda slova a tlače je pre neho hovno a do úradov dosadil svojich bezkrkých kamošov? Je smutné, že takýto KOKOTI ako ty majú volebné právo. Smutné.
"ak pôjde Kotleba v stopách "zla" odsúdi sám seba...."
To má byť čo za sračku? Keď pôjde Kotleba cestou "zla" tak si to v prvom rade odskáčeme všetci. Len nepríčetný blázon môže zveriť riadenie štátu pofidérnemu človeku s tým, že veď uvidíme, čo spraví. Čo Kokotleba spravil na pozícii župana také super? Nespravil vôbec nič dobré a teda nie je absolútne žiadny dôvod si myslieť, že teraz sa zrazu zmenil...
nenávisť, cynizmus, osočovanie, to je tvojim krédom života...
nezbavuj ma mojej slobodnej vôle a nerob zo mňa otroka...
choď robiť niečo zmysluplné, táto tvoja konverzácia k ničomu nevedie...
ty si čo dokázal za posledný rok na birdzi, keď o mne vieš všetko tak dokonale, pochváľ sa, rád si to prečítam...
a čo je na tom zle?
zrejme si ateista, ináč by si poznal význam tých slov a to potom je ťažká diskusia s takýmto človekom ako ty...
ak si máme rozumieť, jeden z nás sa musí zásadne zmeniť...
dostal som vnuknutie...
no som rád, že je od teba pokoj...
@64 stotožňujem sa s tvojim názorom...
Ad cigáni. Čítal som Kotlebov volebný program. Neponúka žiadne konkrétne a funkčné riešenia. Keď hovoríš o tom množení, Lucia Nicholsonová zo SaS navrhla aby mali sociálne vylúčení (rozumej cigáni) možnosť sterilizácie zadarmo. Čo je asi jediný reálny návrh, ktorý som na túto tému počul. Kotleba nenavrhuje nič okrem siláckych rečí, ako spraví poriadok s "parazitom".
môj vyvolený je Ježiš Kristus....
správne.
mariána.
vy Moslimi tento výraz nepoznáte:
"Ešte sa nehonila už sa telí"...
nepredbiehaj udalosti, najskôr sa musí zostaviť vláda, nový parlament a potom prídeš na to, že tvoje obavy boli zbytočné...
Ty, taký kresťan a voliš fašistu?!
Hriešnik!
ty si koho fake...
nemáš ani toľko odvahy, aby si m i to napísal pod nickom čo tu máš...
hanbi sa...
Ty si fakt mimo. Mám len jeden nick, ale v poho.
Pobavil, ako vždy.
ty si koho volil?
SaS
náchápem potom prečo si si zrovna mňa vybral na posmeškovanie z tých birdzákov čo volili kotlebu...
a nemusíš mi odpovedať, do kresťana sa ľahko kope, lebo nemusíš čakať úder..
miernejsou alternativou je prepadnutie z dejepisu a povinna navsteva osviencimu ...
a za toto by mali byt zodpovedni vasi rodicia!
Láskavo tu nerob zo seba obeť. On do teba nekope. Volil si človeka, ktorý sa netají sympatie k Tisovi, kňazovi a kresťanovi, ktorý je zodpovedný za vraždenie Židov a ľuďom, ku ktorým patríš aj ty sám, homosexuálom, v koncentračných táboroch. A nevieš preto dať žiadne lepšie vysvetlenie, než, že si mal vnuknutie.
Za to ťa nazval "hriešnikom", to je celé jeho kopanie.
Ospravedlňujem sa, ak som ťa poznačil.
Viem, že ty si veriaci a som videl, že si volil Kotlebu. Nič v zlom, ale fašistu voliť a byť ťažký kresťan, to nejde dohromady. Môžem sa spýtať, prečo si volil Kotlebu?
Ďakujem za pochopenie.
Inač, pozri sa, nie som jediný, ktorý je proti nemu. Pozri si TN o 19:00, tam budeš mať vyjadrený postoj ľudí, ktorí sú proti nemu.
Inač, môžeš si pozrieť aj na novom čase na FB, tam to ide naživo. Protesty a pod.
Všetci do jedného pridite do Žiliny a ukameňujte ma, lebo vy ste bez viny....
"Blahoslavení lační a smädní po spravodlivosti, lebo oni budú nasýtení."