@lofi27 lebo nechcem socialnu demokraciu ktora posiela slovensko do takych sraciek v akych sa nachadza GRE a HUN , lebo nechcem aby moje dane isli na ciganov ktory nikdy v zivote nepracovali a ani nebudu, lebo nechcem aby boli podporovany povalaci , lebo nechcem aby sa vyhlasovali podivne tendre a predrazovali sa statne zakazky,lebo nechcem aby boli vo vlade zlocinci najvysieho rangu (meciar slota fico) dovodov je strasne vela.
neviem preco sa robi take halo ohladom toho ked sa niekto pyta inych co volili , o kokotoch a piciach tu pisete kazdy druhy den ale volby su nieco strasne sukromne
Most a kruzkoval som kandidatov OKS. Mozno by som volil inak, ale ta strana je na vypadnutie, tak som im supol hlas... Bugy je sympatak. Pacilo by sa mi, keby uplne nahradili SMK. (=SMK by sa nedostala do parlamentu a Most hej)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
kazdy normalny clovek musi vidiet ze to co sa dialo za tejto vlady bolo pre slovensko totalne neprospesne a treba zmenu...