@mcvpn ty sa zasa snažíš pôsobiť múdro. No niekto by ti konečne mal povedať že aj napriek všetkej tvojej snahe tak pôsobiť jednoducho nebudeš lebo si na to príliš blbí. A pritom ti to vôbec nevyčítam.
A) nechapem preco by som sa mala chciet pozerat na niekoho bez siat
z birdzu neviem ale v mojom okoli by sa par naslo
C) nechcem nikoho zabijat ale par ludi by sa mohlo prestahovat na antarktidu aby som ich blbe ksichty uz nikdy nemusela vidiet (zase - ani nie tak z birdzu ako z mojho okolia - tymto zdravim cely minulorocny 1. rocnik nasho gymnazia)
Momoglamorous ("kazda spravna zena sa vzdy co i len trosku namaluje aby nevyzerala jak socka" a blablabla. Pozrela by som si ju bez nicoho..ze ci ma dovod mat kompexy a nasledne podobne vyjadrenia.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
a) si nechám pre seba
b) @riaaa ju chcem proste vidieť a toto je jediná možnosť
c) nikoho, to by bol škaredý pohľad (ach)
B.)
C.) Andegor
b) smajdovu mamku
c) admina
b) >_>
c)
b) niektore birdzacky
c) nikoho
b) chcela by som vidiet bez make-upu uzivatelku co ma nick nieco s Kitty ... zvedavost proste
c) seba ... to by mohlo byt fascinujuce pozerat sa na seba bez hlavy
a, všetky , skoro
Inak
b, tiež asi všetky zo zvedavosti
c, zo žien nikoho
2. celý svet
3. nebudem konkretizovať.
2. napadla mi k4r4 ale ta uz sem nechodi
3. niekolko adeptov by sa naslo, ale zase nechcem byt kruta -.-
b) viacerých (viaceré teda)
c) tajné
a. asi žé nejakého birdzáka
b. limej
c. tých čo tu nemám rada !
flussica
granier
presne tak!!!, hafiky haf
b) nikoho
c) všetkých
b/ neviem, @limej je krajšia bez makeupu a vsetky, ktoré sa maľujú by sa nemuseli
c/ nikomu neprajem take veci..
b, hej, aj ja by som chcela porovnať, ako vyzerá limej bez make-up u, len tak, aby som videla že aký to je rozdiel
c, bez hlavy sa dá vidieť ktokoľvek ak si prerolujem a vidím polovicu profilovky. ale odťať niekomu hlavu? to načo? niekomu koho nepoznám? huh?
Náhodou, práve naopak! Mužská časť osadenstva v ženských šatách by bola omnoho zaujímavejšia!
b) niektoré dievčatá
c) nikoho
teda vlastne len v láske a šťastí, ten mier by bola nuda
b) niektoré tie prehnano namakeupované
c) všetkých!
b) limej
c) viac ľudí by sa našlo
b, take tie krajsie, co byvaju v topke a vynimka je limej, hoci ma dobru postavu.
c, to by mi bolo nanic vidiet. stacilo by, aby boli tak zmeneni...
in the heart of every Englishman
b)nikoho
c)toho debila tu ani radsej menovať nebudem...
b) ta sem uz foto dala a stacilo
c) polku birdzu
b) všetky dievčatá, potom by ste porovnávali krásu inak
c) niektoré indivíduá, ktoré nebudem menovať
b) to ma nezaujima
+ @mielikki raz som tu take kadeco mal...seba, ked ma byvala namalovala a prezliekla.ale to radsej nechcem uz zverejnovat
c) nikoho
b) tu nastupuje moja lahostajnost!
c) niektory tu uz nemaju hlavu a ani to nepomaha... takze asi nikoho
b a c) idgf
c.) nikoho a ked niekoho hej, tak no coment
b) bez make-upu - všetkých
c) bez hlavy (smajlík) - nikoho
z birdzu neviem ale v mojom okoli by sa par naslo
C) nechcem nikoho zabijat ale par ludi by sa mohlo prestahovat na antarktidu aby som ich blbe ksichty uz nikdy nemusela vidiet (zase - ani nie tak z birdzu ako z mojho okolia - tymto zdravim cely minulorocny 1. rocnik nasho gymnazia)
@kto daj si facku za tu hrubku
b) horsiqa!
c) horsiqa!!!
Momoglamorous ("kazda spravna zena sa vzdy co i len trosku namaluje aby nevyzerala jak socka" a blablabla. Pozrela by som si ju bez nicoho..ze ci ma dovod mat kompexy a nasledne podobne vyjadrenia.)
Nikoho
B: asi všetkých.. :/
C: trištvrtinu birdzu, ale nebudem konkretizovať..oni by podľa mňa aj tak sami mali vedieť..
nebudem predsa chodit cvicit namalovana:
» www.birdz.sk/webka/momoglamo...
a doma taktiez nie
tu mas este plus vlasy na "prirodno"