Stále sú tu fóra typu kto je váš najobľúbenejší uživateľ, kto má najlepšie blogy, kto je vám najsympatickejší.. ALe buďte frajeri a napíšte, koho radi nemáte, nepáči sa vám jeho vystupovanie, názory, príde vám trápny alebo čokoľvek iné. Kľudne aj viac nic
každý má právo na svoj názor, kvôli tomu ľudí nejako moc neodsudzujem, keďže viem, že ani so mnou nemusia všetci súhlasiť v danej téme, takže toto moc neriešim, čo už, som iný
@h8u pretoze su v tychto forach potom (ak to vydrzi dostatocne dlho nezmazane) vacsinou rozbroje, ludia sa hasteria, nastrbuje sa tu ta krasna a uzasna rodinna idylka, atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja nemám rada purenarcissism, v 70% prípadov antifunebracku (on je veľmi rozpoluplný , vladqog, momoglamorous samozrejme a na viac si nespomínam takto
a ináč mne tu nevadí nikto, fakt nie.
@obliviate podľa sa to nedá
a vlastne, ja neviem, asi mi je to celkom jedno tu ma naozaj nemoze nikto nasrat