Krutafunebracka bola vcelku inteligentna baba ktora zo seba robila velku picu. Lenze tato maska jej prirastla k tvari tak strasne velmi, ze mi nedovolila s nou jednat na inej urovni ako je ta jej maska.
A preto mi nechyba. A inych byvalych birdzakov nepoznam.
@stage ja som sa pár mesiacov ani neprihlásila až pred pár dňami takže sa rozbieham, neboj budeme znova ,,diskutovať´´ (len už nebudem mať toľko voľna, som slečna zamestnaná... )
@wewo no večne nadržaný holyknight..to hej..ale to ešte nebola tá staroba.
no tú malú kundu tiež pamätám..neviem už jak sa volala, ale podávali sme si ju tu viacerí no a tash...to je kategória sama o sebe..
vtedy tu ešte nebolo tolko kokotnákov..a keď sa aj nejaký objavil, tak sme ho do 5 minút tak zjebali, že sa sem už neprihlásil..teraz je to tu samý chuj.. sven..zajac..jahody..depropexy...kokotiny.. to už sa nedá ani čítať väčšinou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A preto mi nechyba. A inych byvalych birdzakov nepoznam.
Nebudem menovať.
Ale on tu je stále pod svojimi x dualmi
pubert!
bohuzial neviem jeho nick
Leithove a Freewriterove blogy mi dosť chýbajú.
a potom ešte homosum
privítal by som späť @sorrower , ktorá mi bez stopy zmizla
a potom @delpurr @seagull1 @demonsdream @demonicbass - ľudia, ktorí sa na birdz síce ešte sem-tam prihlasujú, ale diskusií sa už nezúčastňujú tak ako kedysi.
no tú malú kundu tiež pamätám..neviem už jak sa volala, ale podávali sme si ju tu viacerí no a tash...to je kategória sama o sebe..
vtedy tu ešte nebolo tolko kokotnákov..a keď sa aj nejaký objavil, tak sme ho do 5 minút tak zjebali, že sa sem už neprihlásil..teraz je to tu samý chuj.. sven..zajac..jahody..depropexy...kokotiny.. to už sa nedá ani čítať väčšinou