@milgamman Ja by som bola za Matoviča aj Remišovú. Remišová mi bola dlho veľmi sympatická, ale už na ňu trochu mením názor žiaľ Ale nebola by som proti.
mňa by veľmi zaujímalo, koľko ľudí čo volilo Oľano a Sme rodina má stále aj po týchto mesiacov rovnaký názor a volili by ich znova...človek by povedal, že minimum, po tom všetkom čo stihli...ale ako niekedy čítam diskusie, tak niektorí by ich volili aj keby im zapálili dom a ukradli auto
Bohuzial, krajina je v stave v akom je, ale za to si mozeme sami ako narod. Vo vlade sa za 30 rokov vystriedal Havel-Pavel a stale ziadny vyrazny posun vpred. Uroven infrastruktury a verejneho priestoru je na Slovensku na zaplakanie.
@tominoo1 porušenie koaličnej dohody a hlasovanie s kotlebovcami, pretláčanie horšie zákona ohľadom interupcií, obhajovanie plagiátorstva v štýle, že je to bežná vec, kauza Krištúfková, Matovičove FB statusy sú osobitná kapitola a to ako otočil a robí presne to, proti čomu bojoval (stranícke nominácie, podpora Kolárovej opajcovanej diplmovky...) je tiež na zamyslenie...
@chirurg smer tu bol 12 rokov či koľko a za ten čas nastavil laťku poriadne nízko, ale nato, ako dlho sú vo vláde a na čom si zakladali v predvolebných kampaniach, sú to pekné prešľapy, ale sko som spomínal vyššie, viacerí ich voliči buď nevidia, alebo nechcú vidieť, alebo im je to jedno
@tominoo1 Ja si tiež myslím, že oproti všetkým tým obrovským kauzám Smeru sú Matovičove FB statusy, opísané diplomky a nejaké hlasovanie s kotlebovcami nič no... :/ Uvidíme, ako to dopadne po čase s tými interupciami... @Danieldevil
@danieldevil Vidím, že si hlasoval za Sulíka. Ja nič nevidím čiernobielo, nemusel by byť zlý premiér...teda a vôbec, prečo nie (moc veľa lepších možností nemáme). Ale mám veľmi blízkeho človeka, ktorý ho pozná osobne veľmi dobre a vraj je to dosť zlý človek... Nehovoriac o tom, ako inicioval položenie Radičovej vlády (podplatenie/vydieranie). Ale nechcem sa zase zapliesť do nejakej hádky. Rešpektujem tvoj názor a vždy lepšie Sulík, ako niektorí ďalší z menovaných možností Aspoň podľa mňa. A naviac vždy si vytváram názor len a jedine sama (aj keď nemusí byť vždy správny, pokiaľ nemám dosť informácií). A môj osobný postoj k Sulíkovi nie je nejak zlý, aj keď by som ho asi nikdy nevolila...
@azizi nedá sa porovnávať 12 rokov s 3 mesiacmi, tiež nie je úplne dobré merítko, keď sa porovnáva iba so Smerom, je vidieť ako si ľudia zvykli na to zlé a stačí im hocičo, čo i len o kúsok lepšie...ja si Sulíka neidealizujem, ale z týchto možností, ktoré sú tu, z môjho pohľadu lepší výber nie je, to že ľudia hľasujú sa Smer 2 v podobe Pellého po tom všetkom čo tu narobil smer alebo za Matoviča či dokonca Kotlebu dosť vypovedá o stave tejto republiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ktokoľvek z tejto štvorice by bol ok.
nikoho, v zivote uz volit nepojdem a to som volil SUlika ale je to obycajny kokot. nabuduce pridem odvolit LSNS a padam z tadeto het
Neviem, či ešte niekedy pôjdem voliť
eh, ak si to porovnas s kauzami smeru, tak tie matovicove su prdom v hurikane
lebo to, co si uviedol, je doslova nic.
@Danieldevil