človek ich musi poznať a vedieť ako snimy narabat, ale njesu zle lebo robia aj vela dobre.... len ich treba chapat... a koksik ten je trošku mastnejsi na tunajšie pomery ale da sa tu zohnat ale v hnusnej kvalite...
Tak koks bola zatial najlepsia droga aku som mal... A nelutujem to... Ten stav sa nechyta na nic... je pravda ze to je drahe.. Ale v tom momente mi to bolo jedno.. Fical som si na tom celu party.... Dobre je ked pri tom pijes.. Odporucam Bacardi alebo Absinth... Stav je euforicko speedovy... A jak ti zacnu dojazdy tak to je konec.. Bol som vycerpany z toho este dalsie 4 dni... Ale nelutujem...
fajcenie sa rozdeluje na psychicku a fyzicku zavislot a obydve su problematicke za prve ked prestanes fajcit mas pocit ze nemas co robit s rukou a divis sa ako si to kedysi ked si nefajcila dokazala nic s nou nerobit a za druhe ale to uz zalezi od mieri zavisloti (v mojom pripade celkom dost) ze vsetko ti robi nervy si nesvoj nervozny vsetko ta nasere a pri prvom dovode zapalit si to vacsinou aj urobis...
a povedzme si uprimne kto z nas zije v tak dokonalom prostredi ze ked okusi polahcujuce ucinky omamnej latky nebude ho lakat dat si pre ulahcenie zivota znova ?
Apathicfreak nikdy nevieš ako rýchlo sa môžeš stať závislým , ale je to relatívne.
Fetjesvet: Zadubený strachoput? To že ma to vôbec neláka a nechcem si dosrať život je heslo zadubeného strachoputa? Skôr človeka čo si váži sám seba viac ako chemickú látku
zabeus: este si mi neodpovedal na otazku, ci poznas nieco take, co by ta naplnilo na cely rok z inej temy. Jasne, da sa to neskusit, no nevidim to ako dovod, preco by som cloveka povazoval za odvazneho alebo, ze ma silnu volu. Nepovazujem ludi, co to neskusia za strachoputov. To heslo v plnom zneni vyssie bolo podla mna dost ubohe a tak sa na to podla mna vyraz, aky som pouzil, dost hodi.
Chemicke latky mas skoro vsade, takze ak to beres zodpovedne, tak v tom nevidim problem...
Hej lenze prave kokain a crack patria medzi drogy ktore sposobuju skoro okamzitu zavislost a taku silnu , ze ani neviete ako a uz to bude ovladat vas krok..
Su to nebezpecne veci no ked je raz clovek sprosty a hlada si moralne ospravedlnenie pre to aby ich mohol brat v podobe toho ze "to treba skusit" - tak prosim. Nebranim vam. Len som vyslovil svoj nazor.
Zabeus- koks a crack je velky rozdiel co sa tyka rychlosti navyku...Na crack si vybudujes zavislost rychlo to je pravda...Ale na kokain nie...hlavne nie na slovensky kokain, ktory je z polovice omietka..
Zabeus: ja nachapem na co ty sem stale chodis na tieto fora, ked si v zivote nemal inu drogu ako cokoladu (usudzujem z toho co pises) a v teme sa vyznas 0. Viem respsektovat aj iny nazor, ale toto tvoje bezduche moralizovanie je vazne o nicom.
"kokain a crack patria medzi drogy ktore sposobuju skoro okamzitu zavislost a taku silnu , ze ani neviete ako a uz to bude ovladat vas krok.."
- toto je ako super veticka vystrihnuta z anti-drogoveho sloganu, ale realita je uplne ina. Kokos som mal raz v zivote asi pred rokom a uz ho nechcem. Videl som co to robi, dakujem, stacilo. Mam X kamosov, ktori si ho riesia par krat do roka na rozne spolocenske akcie a tu okamzitu zavislost a nevedenie si ovladat vlastny krok .. tak taky pripad nepoznam ani jeden.
K "morlanemu ospravedlneniu" .. hm, no ludia nezacnu riesit veci preto ze "to treba skusit" ale preto lebo jednoducho chcu. Proste chcu, nic viac, nic menej za tym nemusis hladat.
no jednoducho pecka. ukecany ako baba na trhu, energicky, pohotovy, dobre naladeny, neskutocne spokojny a bezstarostne free. pocit aka king of the world ...........ti co o tom nevedeli, ani len netusili, ze co v sebe mam, aj ked pre istotu sme vyhlasili, ze sme si dali 3 poldeca(bolo treba vykryt pot na cele a rozsirene zrenicky)...............a to sme za jednym stolom sedeli vacsiu cast vecera s nezasvetenými ...............bola to pecka, len nemam istotu, co presne to bolo. vraj to nebol pravy koks, ale ani piko.........no nic. bolo fajn ale v skorej dobe si to isto nezopakujem, prehanat to zase nemusim
s koksom nemam velke skusenosti...ale raz som si ho oblizla z prsta ked som prehladavala ujovi veci a nasla som maly balicek,ktoreho obsah stale snupal do nosteka.. ja som bola velmi zvedava..citila som ze mi je trochu ,,inak,, ale drzalo ma to len chvilku,asi 10 minut a potom nic... ..bol to cisty ,,charlie,, priamo z kolumbie
35-je to hovadina z gecka koksu je pre zaciatocnika asi tak 10 az 12 ciar a to hovorim o londynskom kokose a ne o slovenskom..to si mozes dat secko do jednej ciary
Psychonaut_ no ono to je samozrejme mnozstvom tej ciary ja ked som to testoval tak som si dal presne 10 car co ma drzalo asi tak 5hodin..ale kurva dobrich 5 hodin...je to pecka ale tez treba vedet ako na to..debilom neodporucam velmi silno Psichicky navykove..hlavnevdaka tomu ze to fakt supa a clovek to ce ete raz...ale ked si na tom zavisly tak to ma uplne opacne ucinky ako naq zaciatku-depresia paranoja chut osamelosti a nakonec samovrazedne sklony
21. TYPEK.. ma pravdu... silna vola znamena nikdy s tym nezačat... ak maš volu tak si povieš.. neskusim... nemam zajem.... a maš to vyhrate!!! ak maš slabšiu volu... skusiš..nemusiš pokračovat.... slaba vola...skusiš a ideš..a už si sračka... už si prefetovany na druhy svet...už ta pochovava mamička, ktora si kvoli tebe musela pozičat na tvoj pohreb lebo si jej všetko prefetoval...
noo moja sukromna skusenost netreba to brat na festival lebo Toi Toi je pravym opakom burjoazneho sposobu aplikacie vdaka mojej sikovnosti sa mi podarilo aj nejaku tu cast vysypat..skoda ze som to viela tak na liter hehe ale smejem sa tomu pocit to bol skvely, ale mna osobne otravovala nutnost kazdu pol hodinu hladat priestor, kde by som si mohla fuknut.. preto mi je sympatickejsie E.. na noc si das jedno a uz nic neriesis inac sa mi pacila ta jeho trpkasta prichut a co mi ostalo v taske tak som si este malickom aplikovala na dasna.. a wrrrr take sukromne odporucanie (pre naozajstne prasata ) ale to dam asi do sekcie sexualne uchylnosti
PS: pod tym vplyvom by som dokazala vybavit aj kupu auta s 50% zlavou.. a to hovori za vsetko.. necitim ze by som na tom bola namotana.ako obcas mi napadne ze to bola funkovacka ale rozhodne sa zatym nejdem roztrhat. Priznavam ze raz za cas ( 1x/rok) je to prijemne spestrenie zamracenych dni...
takze.. tak moja reportaz uplnuleho Pohoda vikendu
ja planujem dovolenku v Spanielsku alebo juzna amerika a snupnem si origo cistucky kokain lebo v SR je samy shit ktory vobec nema nic spolocne s koksom este aj koleso tu dovazaju ukrajinci ked si chces uzit parve stavy tak cim dalej na zapad...
no citam to tu, a je tu par veci, ktore by som chcel blizsie popisat, kedze vyssie som si precital nejake hluposti. 1. Ked zafuka veter nekonzumujeme alkohol- preco?! Lebo si nevychutnas stav za ktory si vygrcal dost penazi, a kto to pozna tak vje, ze ked letis, alkohol s tebou moc neurobi. 2. Bohuzial ano na slovensku zozeneme len rezany. Preco ?! Lebo sme nezaujimavy trh, nemame tu tak bohatych importerov, ktory by vedeli zaplatit ako taky 70% koks a nebodaj ho este predat s nejakou slusnou marzou. 3. Od vstupu do schengenu sme neni tranzit. krajinou, z vychodu mame kalinakov berlinsky mur - Odessa out. Zapad ani nehovorim. 4. Kto chce slusny tovar, nech sa paci vlak z BA do Budapesti , z Budapesti do Bucharest a odtade do raja fetov pristav Constanca. Preco takto zlozito?! Lebo Rumunsko je skorumpovana krajina a keby "volaco" viete sa z toho lahsie dosstat. Tam vam garantujem 70% odstaveny lektvar. A kto chce ist do Spanielska pre cisty nech sa paci. Ale nezabudnite aky dopyt je v Spanielsku po snehu, v krajine nocneho zivota,penazi a ake su realne moznosti kupi takehoto tovaru. Ja vam rad odpoviem. ZIADNE. To iste co kupis v TT, GA dostanes aj tam. Lebo to tam chce kazdy. A aby uspokojili zakaznika tak mu tam daju co sa da. 5. Ake to ma ucinky. to zavisi od toho co dostanes. Dievca hore pise ze po 15 min. jej nic nebolo. Jasne, zo sunaru(4/5) a koksu(1/5) ti ine ani nemoze byt. Ked si strelis do nosu peknu tucnu linku cistej babiky (myslim 4/5 lebo cisty sa nepredava, kvoli tomu ze slabsieho cloveka by dokazal odjebat do mrtvice), tak do minuty si necitis tvaricku a moze ti byt zle,ale to je len chvila potom by si mal hned chytit zaber tak na dve hodky zavisi to od muskulatury, sposobu davkovania, atd. No a pokracovanie nabuduce uz sa mi nechce pisat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
skank221 - pocula som ze slovensky koks je hnus a miesany so vsetkym moznym...cim blizsie ku spanielsku tym lepsie asi co?!
Je to drahe,efekty trvaju 15 minut,takze to musis robit stale dookola a nestoji to za to.
HAWK!
O rok si na mna spomeniete
je jasne, ze ti to donici organizmus a ze sa mozes stat zavislym...ale tiez nemusis...
to uz je kazdeho silna vola ako s tym nalozi.
Ani fajčiť neviem prestať.
Fetjesvet: Zadubený strachoput? To že ma to vôbec neláka a nechcem si dosrať život je heslo zadubeného strachoputa? Skôr človeka čo si váži sám seba viac ako chemickú látku
Chemicke latky mas skoro vsade, takze ak to beres zodpovedne, tak v tom nevidim problem...
Su to nebezpecne veci no ked je raz clovek sprosty a hlada si moralne ospravedlnenie pre to aby ich mohol brat v podobe toho ze "to treba skusit" - tak prosim. Nebranim vam. Len som vyslovil svoj nazor.
Fetjesvet: Aku otazku si konkretne myslel?
"kokain a crack patria medzi drogy ktore sposobuju skoro okamzitu zavislost a taku silnu , ze ani neviete ako a uz to bude ovladat vas krok.."
- toto je ako super veticka vystrihnuta z anti-drogoveho sloganu, ale realita je uplne ina. Kokos som mal raz v zivote asi pred rokom a uz ho nechcem. Videl som co to robi, dakujem, stacilo. Mam X kamosov, ktori si ho riesia par krat do roka na rozne spolocenske akcie a tu okamzitu zavislost a nevedenie si ovladat vlastny krok .. tak taky pripad nepoznam ani jeden.
K "morlanemu ospravedlneniu" .. hm, no ludia nezacnu riesit veci preto ze "to treba skusit" ale preto lebo jednoducho chcu. Proste chcu, nic viac, nic menej za tym nemusis hladat.
Peace.
piko sa moze ist bodnut, po kokaine rano vstanes a frcis...
po piku nevyspis, a jedine co rano urobis je ze kokota zo seba
PS: pod tym vplyvom by som dokazala vybavit aj kupu auta s 50% zlavou.. a to hovori za vsetko.. necitim ze by som na tom bola namotana.ako obcas mi napadne ze to bola funkovacka ale rozhodne sa zatym nejdem roztrhat. Priznavam ze raz za cas ( 1x/rok) je to prijemne spestrenie zamracenych dni...
takze.. tak moja reportaz uplnuleho Pohoda vikendu