Mám jedno, hoci nie je nejaké luxusné a je už staršie, a asi na baby nemá žiaden okúzľujúci vplyv, ani že by sa obzreli. Fiat Multipla to zas neni, tá by asi vzbudila nejakú pozornosť, toto je iba staršie obyčajné auto, no mám rád môj Citrónik. A stačí mi jedno, načo mi viac, však aj tak sa nerozdvojím.
@kerrang@13 Malo najazdených 180 000km, menené rozvody a ložiská na prednom kolese a posledné roky už bolo aj hrozne hlučné (asi zase ložisko alebo čo - ja sa vôbec do áut nevyznám, to len vravel oco
Pôvodne som predával za 700eur, ale nakoniec som ho dal jednému rómovi za 250, tak bol celý šťastný.
keby sa extra vyznam v autach tak zoberiem nejake 2 starsie a staram sa on ale inac 1 a keby byvam niekde v meste tak ani nepotrebujem .. i ked na vylety to je fajn
@kaiserchief1@14 hmm, o rok menej má ako moje auto.. Aj keď síce o 35 000 km viac najazdených ako to moje, ale aj tak podľa mňa dosť lacno si to predal, takže tomu cigánovi sa ani nečudujem, že sa tak z toho tešil.. ? Navyše ak malo klímu, hoci v zlom stave, tak to už v tom prípade prakticky zadarmo. Za taký peniaz ešte bežne ľudia predávajú staršie Feldy a 30 ročné autá takmer, ale videl som embéčky viacerokrát, že za 200 predával nejaký týpek, čo je už v tomto prípade asi premrštená cena, aj keď garážované, no tá spotreba. Hoci teda si spomínal, že hnilo pri dverách, to by sa dalo tiež vyvariť..
Moje síce nehnije, je zachovalé a garážované, no nemá klímu, tak to asi tiež budem rád, keď za 700 alebo nebodaj tisícku ho predám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tajomstvo mojho financneho uspechu je, ze neinvestujem do stratovych veci
no a brala by som nejake auto
Akože, aby tých sto zmizlo z ciest na moju počesť
Pôvodne som predával za 700eur, ale nakoniec som ho dal jednému rómovi za 250, tak bol celý šťastný.
Teda 0;0
Moje síce nehnije, je zachovalé a garážované, no nemá klímu, tak to asi tiež budem rád, keď za 700 alebo nebodaj tisícku ho predám.