pri dnesnych detoch sa neoplati mat ziadne, ale zas nechcem aby o par desatroci ovladli nas stat mensiny, tak sa pokusim splodit 1-2 potomkov o takych 10 rokov...
myslím, že mám na to ešte čas, ale keď raz k tomu prídem, tak aj tak neviem Možno 1, možno 2, možno aj 3. Veď nie len ja budem mať to dieťa, ale aj otec, takže od neho to tiež závisí
dveeee teda no 2 krat rodit ma sice nelaka ale tak to je krajsie taka rodinka uz ked su 2 deticky a prveho chlapceka a potom dievcatko,ale tak ked ne 2 tak aspon jedno dievcatko
taaaakze ja mam taku zlozitu teoriu o pocte deti ktore by som chcel mat ale ju nebudem rozpisovat tu lebo sa ponahlam
takze, bud budem mat dvojicky, alebo jedno dieta, alebo ziadne. ked to budu dvojicky, tak nech su to dvaja chlapci, alebo chlapec dievca...Jedno dieta - to mi je fuk a ked ziadne tak ma nema co trapit
@11 - tak, ako nasi uzivia 7 alebo bracho tri a dalsie na ceste
a k otazke - mno to este neviem, dost to zavisi od tej druhej strany, ktoru este (asi) nepoznam ale tak moja predstava, hmmm, mno od nejakych 5 az po nejakych 20, ta horna hranica nie je ista a moze kolisat
@4 ja som uvazovala par krat tiez podobne,podla toho v akom svetle vidim tie dnesne tupe decka,nechcela som,no ale uz viem ze by som chcela mat 3 dcery,ale urcite nie trojicky aby boli,predsa len to ako sa clovek sprava nezalezi iba od doby v ktorej vyrasta,ale najvacsi vplyv ma na decko jeho rodina a vychova...viem ze ak budem mat tie deti raz,nedovolila by som aby z nich vyrastli blbci
ja 2,ale myslím že je to zbytočné riešiť dopredu pretože nie vždy je všetko tak-ako by sme chceli @33 som zvedavá,čo bude o paru rokov,aby si nebol prekvapený
minimalne 2 maximálne 4, ale to záleží aj na mojej partnerke, sám by som ich veru nesplodil, potrebujem ju aby ich porodila, ale to je ešte vo hviezdach
no akoze kebyze mam dve deti taki by som im zavidela ze maju surodenca lebo ja osm nikdy nemala....ale tak ja celkovo mienim mojim detom urobit taky krasny zivot aky osm ja nemala..co ked im budem zavidiet ? da sa zavidiet vlastnym detom?
@51 - od jedinacikov viem, ze tym padom by asi trpelo ovela viac ako ty
a btw len tak ma napadlo, napiste aj preco ich chcete mat tolko, kolko chcete
za seba (k prispevku @26 ) - mno lebo viem, ake je to super pre decka, ked maju vela surodencov (z vlastnej skusenosti ), ze maju s kym kecat (aj sa hadat, prip. pobit ), naucia sa delit s druhymi a pomahat, mno a kazdy clovek moze byt prinosom pre spolocnost, takze treba toho prinosu priniest co najviac, nie? a decka mam velmi rad, preto ich chcem viac, a este aj kvoli tomu, aby mal kto dedit tie miliony, co budem mat a okrem toho slovensko vymiera, lebo ludia maju v priemere max. dve deti, coz je len nahrada za par, prip. len jedno, takze z dvoch ludi je len jeden, co samozrejme postupne vedie k vyhynutiu, takze to treba nejako vyrovnavat
ja by som bol rad 4-rom detom.....a kto si mysli ze sa v dnesnej dobe neda zvladnut....my sme doma 6 deti, a poznam mnoho a mnoho rodin 4-8 detne...a da sa to, len to blbe vyhovorky, ze sa to neda...atd.
este k @51 .... nikdy by som sa nevymenil s jedinacikom, neuverite, ale hoci si nemozeme dovolit vsetko co uvidime, hoci viem, ze si budem musiet sam zaobstarat rodinu, atd, nikdy by som nemenil....pridete domov a hned sa mate s kym porozpravat, pridet edo druhej izby a mate sa zase s kym porozpravat a zabavit a mohol by som menovat este mnoho vyhod, ktore vsak pochopite ak by ste to zazili...
Tak 2 asi. Najprv chlapceka a ptm dievcatko ale len s rocnym max 2 rocnym rozdielom aby chlapcek ochranoval dievcatko a pritom aby sa mali radi a boli si aj priatelmi a nie len surodencami... aaaa take male cernosca joooj take sa mi tiez luubi tak kto vie mozno aj to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
takze, bud budem mat dvojicky, alebo jedno dieta, alebo ziadne. ked to budu dvojicky, tak nech su to dvaja chlapci, alebo chlapec dievca...Jedno dieta - to mi je fuk a ked ziadne tak ma nema co trapit
a k otazke - mno to este neviem, dost to zavisi od tej druhej strany, ktoru este (asi) nepoznam ale tak moja predstava, hmmm, mno od nejakych 5 az po nejakych 20, ta horna hranica nie je ista a moze kolisat
@26 suhlasim s tvojou odpvoedou ze to zalezi i od druhej strany..avsak zas myslim
ze 3-5 je celkom optimalny pocet.. i ked .. Never Say Never ;o)
Nejaka dobrovolnicka ?
dcera by bola Bianka (Patricia) a chlapec Martin.
Tým chceš akože povedať, že sa to nedá ovplyvniť?
Inak mne by sadli tak zo dve
a btw len tak ma napadlo, napiste aj preco ich chcete mat tolko, kolko chcete
za seba (k prispevku @26 ) - mno lebo viem, ake je to super pre decka, ked maju vela surodencov (z vlastnej skusenosti ), ze maju s kym kecat (aj sa hadat, prip. pobit ), naucia sa delit s druhymi a pomahat, mno a kazdy clovek moze byt prinosom pre spolocnost, takze treba toho prinosu priniest co najviac, nie? a decka mam velmi rad, preto ich chcem viac, a este aj kvoli tomu, aby mal kto dedit tie miliony, co budem mat a okrem toho slovensko vymiera, lebo ludia maju v priemere max. dve deti, coz je len nahrada za par, prip. len jedno, takze z dvoch ludi je len jeden, co samozrejme postupne vedie k vyhynutiu, takze to treba nejako vyrovnavat
úplne vážne
Ale ja to mením ako ponožky.