10 dní presne - od dňa pred stužkovou až po druhý večer dozvukov, každý deň.. A nemyslím si, že by som nebola inteligentná, jak sa tu niektorí vyjadrujú Proste sme oslavovali, čo je na tom! Niekomu stačí sedieť pri čaji a niekto sa radšej zabaví inak..
No, pre mňa osobne. Ráno po prechlastanom večeri je chlast to posledné, čo by som chcel vidieť. Takže max 1 deň.
A kým som nemal spolubývajúceho, ktorý chlastal 4-dňový maratón, tak som ani nevedel že je niečo také možné. Tesne po tom ho vyhodili zo školy a z internátu.
@hysteric poďme aj teraz a potom o tom založíme fórum na birdzi, vysmejeme sa kolónke "nealko" v profile a napíšeme si tam že sme notorickí alkoholici. A všetci nás budú uznávať.
@stuntbiker ...súhlasím ...ved prečo by som mal byt sprostý , keď nepijem dobré robím náhodou ...nevyhadzujem peniaze a baviť sa a byť triezvy je podla mňa lepšie
Pamätám si na experiment na strednej, keď dvaja spolužiaci chceli dať zlatý týždeň... myslím, že to skončilo na 6 dňoch a ten posledný každý zostal doma v dosť hroznom stave (keďže začínali v pondelok a vždy sa museli na druhý deň dostaviť do školy
U mna je to tak narodky, silvester a 2 max 3 nahodne prilezitosti do roka. A v pripade nutnosti (trebars ak si najdem partnera, ktory by bol tvrdo proti alkoholu) nemam problem s tym prestat absolutne.
tak asi 3 dni..z toho 2 dni som vkuse pil a potom som bol este dalsi den opity..strasne nieco..ale nemyslim si ze by to bolo nieco s cim by som sa chcel chvalit
ty ale nevyzeras zeby si bol ozraty? ci ty pocitas tak ze kazdy den cely den nic a vecer si das 5 poldecakov? takto by to asi vedel kazdy, len nie kazdy je taky sprosty ze by vyhadzoval tolko penazi
myslim,ze tri dni. viac som nedala,som slaba. 3 to bolo na feste alebo aj tu.... a potom raz by som povedala,ze 8,ked sme mali navstevu,ale bola tam prestavka....takze vlastne 4 asi.
@tomtoylc berem to tak ze niekto pije z frajeriny dalsi piju lebo to potrebuju a niekto pije z mierou ale prist a na nete sa chvalit kolko vykendou je niekto za sebou napity .. no nic niektory maju v hubach plno ale v hlave riedko niektory sa vedia zabavit aj triezvy my si radsej kupime benzin/naftu detom nechame keci kolko krat boli najeba*y
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
A kým som nemal spolubývajúceho, ktorý chlastal 4-dňový maratón, tak som ani nevedel že je niečo také možné. Tesne po tom ho vyhodili zo školy a z internátu.
Trapas.
som sprostý/á a nepijem....... za toto by som ti dal taku ze by si sa 8 krat otocil okolo svejej osi
..kvak..
Inak chlapec je hustý... musíš byť fakt prudký bujak...
ty ale nevyzeras zeby si bol ozraty? ci ty pocitas tak ze kazdy den cely den nic a vecer si das 5 poldecakov? takto by to asi vedel kazdy, len nie kazdy je taky sprosty ze by vyhadzoval tolko penazi
@tomtoylc berem to tak ze niekto pije z frajeriny dalsi piju lebo to potrebuju a niekto pije z mierou ale prist a na nete sa chvalit kolko vykendou je niekto za sebou napity .. no nic niektory maju v hubach plno ale v hlave riedko niektory sa vedia zabavit aj triezvy my si radsej kupime benzin/naftu detom nechame keci kolko krat boli najeba*y
..kvak..