Väčšinou som na Wi-Fi, tak mám iba 500MB balíček a občas mi to stačí a občas navyšujem ďalších 500MB. Zatiaľ tie dátové balíčky sú na Slovensku biedne a drahé.
keď vieš hačkovať wifi tak ti data netreba ale hej výnimočne keď idete našimi červenými orient expresmi ktoré wifi nepoznajú sa to šikne alebo keď mrznete niekde na stanici a neviete ani meškanie lebo rozhlas do danej lokality nedošiel
0...wifina je takmer všade... Mám orange lebo na iné v našej dedine neni signál xD (10 rokov dozadu nebol ani na orange xD)...občas mi zvykne "prepadnúť" môj 7 eurový kredit za 3 mesiace. XD
Väčšinou som na wi-fi, takže tak 2 nanajvýš
Ale ja som nadávala, keď mi giga zdraželo z eura na dve, platiť osem by som mohla kašľať, radšej by som si so sebou nosila papierové mapy a vytlačené cestovné poriadky a ľuďom telefonovala, ak by som dačo potrebovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ved si pytajte lepsie ponuky,ja mam v Orange-i za 15€ 3GB a nekonecne volania do celej EU
Ale ja som nadávala, keď mi giga zdraželo z eura na dve, platiť osem by som mohla kašľať, radšej by som si so sebou nosila papierové mapy a vytlačené cestovné poriadky a ľuďom telefonovala, ak by som dačo potrebovala