Pri kazdej cinnosti ktora to dovoluje. Okrem pozerania filmov a podobne. Hudbou sa ciastocne zivim takze musim si neustale osvojovat novinky,techniky a podobne nastastie to ide takymto prijemnym sposobom a nemusim sa to ucit .
Ale aj tak by som si nevedel predstavit internetenie bez hudby (napriklad) .
Kokso, neviem! Lebo v podstate to je "ráno zapnem, večer vypínam", ale vzhľadom na to, o koľkej prídem domov, to často býva viac ako dve, ale menej ako osem
Poslednu dobu mam rad ticho, ale napr. pocas skoly som zapol a masinka sa vypla sama, ked sa vybila bateria teda po tyzdni a potom som nabil bateriu a zase tahala tyzden
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
No, ale raz som dookola jednu pesničku asi 4 hodiny vkuse počúval, pretože na nič iné som nemal chuť. =D
Ale aj tak by som si nevedel predstavit internetenie bez hudby (napriklad) .
niekedy mám aj celodennú kulisu
a niekdy pár pesničiek..alebo nič
moj dokonalý sluch, už nie je tak dokonalý, hudbu počúvam neustále, cestou do školy, cestou zo školy, dokonca aj v sprche
a moc dobre už nepočujem, teda počujem ale, keď mi niekto niečo hovorí pol metra odo mňa, tak sa musím niekedy pýtať aj 3, 4krát že čo
som strašný hlucháň, musím s tým na čas znovu prestať