najpohodlnejsi opatok je siroky a topanka, ktora poriadne drzi nohu. preto sa v cizmickach alebo v lodickach s remienkom okolo kotnika aspon mne lepsie chodi ako v obycajnych
Nemám trik
Jednoducho ak sa v tej topánke nedá ani stáť bez toho, aby ťa niekde netlačili/necítila sa stabilne, nie je to vhodná topánka
Ak aj nevieš chodiť v tom ešte a nemáš stabilitu pri chôdzi, mala by si vedieť aspoň stáť pevne
Ak nie, niečo je zle
@turbolienka123 koľko merias? Ja mám 174 a 10 CM dávam v pohode kto má problém nech ide do riti, kvôli nemu/nej som si ich ajtak nerobila
A pohodlné sú široké stabilné opätky. A závisí aj od zakrivenie topánky. Treba si nájsť také čo ti sedia a dá sa aj utekať v nich (často praktizujem).
@dollish ja mám 180. Ono mne ani tak nejde o to, že by mal niekto s tým problém, že by som si dala podpätky. Skôr o to, že ja sama by som sa cítila taká moc vysoká. Keď naši sú tiež. Tak závidím nižším dievčatám, ktoré si môžu dovoliť krásne vysoké topánočky.
@petronellaaa tak ale ja nechcem byť vyššia ako tí chlapci. Ak si však nájdem frajera, ktorý bude mať 190cm, tak si určite dám. Doteraz som chodila s takými, čo boli ako ja.
nosím len veľmi výnimočne, naposledy pred 2,5 rokmi asi na koniec školského roka, ale som bola vtedy v meste do vecera a veľmi som to oľutovala a teraz už radšej žiadne
Niekedy mám z nich kŕče v chodidlách, ale dosť záleží od štýlu topánok, mám jedny s 10cm opätkom a vydržím na nich veľmi dlho. No a potom mám také s 3cm opätkom a nevydržím na nich dlhšie než hodinu
Hlasovala som 1-2 hodiny, ale to myslím ešte peknú chôdzu so správnym držaním tela, potom sa už len tak mocem a trpím neznášam opätky a hlavne ženy, čo v nich dávajú príliš dlhé kroky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Desať a viac centimetrové ihličky? Nie veľmi dlho
Decentný 7cm podpätok, pomerne široký? Pokojne celý deň
Podľa čoho si vyberať?
1. Neviem chodit normalne ani v teniskach (stale zakopavam)
2. Radsej sedim na riti
Potom v nich uz len sedim a nakoniec sa uz na to vykaslem a dam si tenisky
Jednoducho ak sa v tej topánke nedá ani stáť bez toho, aby ťa niekde netlačili/necítila sa stabilne, nie je to vhodná topánka
Ak aj nevieš chodiť v tom ešte a nemáš stabilitu pri chôdzi, mala by si vedieť aspoň stáť pevne
Ak nie, niečo je zle
A pohodlné sú široké stabilné opätky. A závisí aj od zakrivenie topánky. Treba si nájsť také čo ti sedia a dá sa aj utekať v nich (často praktizujem).
Máš nejaké špeciálne iné triky? Ja som už poskúšala všeličo a nič nepomáha