je sranda ako si organizmus zvykne na vsetko...niekedy som spaval 5 hodin a stacilo mi (nebolo to az tak davno), teraz spim obvykle 10-11 hodin a stale mi je malo..keby som hned z rana nemyslel na to, ze musim vstat a urobit nieco uzitocne, tak prespim cely den.
moc veela ked je vikend volno co stale mam skoro tak aj 11 hodin si pospim.. a ja by som spal j cely den proste, ked ma nič nezobudíí spim spiim milujem spánok!
Ked je skola asi tak 5 hodin ale som rozdrbaná jak nigdy!!
no ja aj ked vstavam o 6 rano, spim minimalne 8 hodin a niekedy ked som unavena, ze skoro zaspim a na dalsi den nemusim skoro vstavat, tak prespim aj 12 hodin
odkedy spim v noci 8 (vstavam neskorej vdaka autu), tak uplne citim, ako je mi lepsie a prospieva mi to. je mi jedno, ze som leniva knedlicka. konecne mi nie je na grc hned ako sa zobudim (vstavat v zime kazde rano o piatej do nevykureneho domu je fakt uzasne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ked je skola asi tak 5 hodin ale som rozdrbaná jak nigdy!!
Cez den kedy na druhý deň nemusím ráno vstávať spím 12+ hodín...
spánok je pre mňa dôležitý, cez víkend som síce ranné vtáča, ale aj tak spím cca 7
víkend: 11-12
dokonca sa tento týždeň nebude dať hovoriť ani o spaní v noci kedže sa domov dostanem až o 7mej ráno ach jaj
dakedy 4 a dakedy aj 12