10 momentálne. Ale aj to len kvôli tomu že pri čítaní romantickej mangy mi musia bežať pesničky aby som sa do toho viac vcítil.. tak 6/10 "kariet" čo mám otvorených sú pesničky na YouTube ktoré furt dookola púšťam.
odkedy som na VS tak sa proste pod 10 dostanem len výnimočne... proste mám v tých kartách veci ktorým sa chcem venovať a takto sa mi to aspoň pripomenie ked to vidím v kartách
aktuálne presne 10, zvyčajne mám tak cca 5....ale ked niečo zložitejšie robím, tak ich mám aj niekoľko desiatok otvorených. len to chce dosť RAM a teraz používam len počítače so 4 GB RAM, takže sa takým veciam snažím vyhýbať.
ja normalka 3-14 tri vzdy facebook prekladac a nieco co si pozeram proste len tak na strankach a potom si chcu pozriet este nieco a este nieco tak sa mi to kopi ale niekedy proste len facebook prekladac a youtube facebok na viac kartach ked si tam chcem robit viac toho naraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Birdz a edna.cz
jj zvyknem počúvať, že ich mam troška...viac .D
tých 15 mám cca už pol roka zapnuté