@freedef mala som asi 13 a jedna baba ma isla zbit lebo som sa pacila chlapcovi ktory sa pacil jej
dost som sa zlakla, tak som par krat kopla na spravne miesta a utekala som domov, potrhane tricko, vytrhane vlasy. a dievca na mna kricalo ze ma da na policiu lebo som jej kopla do brucha
nakoniec sa to s policiou riesilo fakt, ale preto ze ona zbila viac dievcat
teraz je to taka mamina dvoch decak uz a asi by sme sa na tom zasmiali
raz som po spoluziakovi ktori ma urazal hodil stolicku, cela trieda zrazu bola ticho a vsetci sa zlakli, spoluziak prestal a bol klud to bolo zs... tam som sa pobil este par krat s jednym spiluziakom ktory bol napoli rus (cize silak) , par krat som vyhral a par krat prehral...dnes sme celkom kamosi uz a este som v 8. mom rocniku dostal do oka od jedneho gaunera a kedze bol silnejsi tak som mu to neopatoval a on odisiel a odvtedy som uz nemal fyzicky spor s nikym, cize klucove bolo dostat na p*cu
Ja som sa bila asi len doma a to sa neda pocitat...okrem toho som iba raz v zivote dala jednu facku chalanovi inak si ziadnu bitku nepamatam...cize som sa asi nikdy nebila
Tak ak ja nepočítam tak do 4 ročníku na základke tak som sa nikdy nepobil Tak 2 roky dozadu som prefackal chalana jedneho lebo som sa bal udrieť ho nechcel som mu niečo spraviť
nedá sa to spočítať koľkokrát to bolo, ale vyťal som každého, hlavne tých čo ma obťažovali po baroch, v škole na mňa nemal nikto, teraz som už krotky ako baránok ...
Počítajú sa aj bitky so sestrou, keď sme boli malé? Keď áno, tak som vždy vyhrala...Pri jednej bitke alebo hádke si moja sestra rozbila hlavu, chudiatko... ..Ale to kvôli tomu, že som lego pootáčala ostrými hranami nahor...
Real som sa nepobila nikdy.
Raz som chcela dať jednej na hlavu, pretože na mňa robila reči. Ako ja reči väčšinou neriešim ale henta mi narobila také problémy že to som nemohla nechať tak.
Jak som ju stretla už som na ňu začala vrieskať, už som nanu išla že jej naj*bem a vtedy ma kamoška zastavila že ne že jeb nato a tá suka mi medzi tým ušla.
Zacalo to tak, ze kvakos sa vystatoval a hovoril, ze tu kazdeho rozjebe. Kamarat mu dal hlavicku on spadol s rozjebanou hlavou a tak to zacalo. Skupina chlapcov, ktori fetuju po meste sa pustila do skupiny chlapcov, ktori tvrdo makaju v lese a podobne.
Veľa krát...všetko samozrejme v nutnej obrane a nikdy som nezneužíval to, že som sa venoval bojovým športom...na piču som ešte nedostal chvalabohu najviac ma pri konflikte pobavila tá potupa pre jednu nasypanú korbu keď nafasoval 2 našliapnuté lowkicky a ani sa nepostavil nikdy som nikomu nechcel ublížiť, preto som sa vždy snažil ísť po nohe, bruchu, poprípade nejak spacifikovať bez úderov a nie bomby na hlavu ako gadžovia, lebo dnes to už nie je von koncom sranda ak niekoho udrieš...
nebil som sa. nikdy to nebolo potrebné, a nikdy som nevidel dôvod prečo by som to mal spraviť, a že by som to mohol spraviť bez toho aby som z toho mal zle ja. Pretože keď tu niekoho udrieš, hneď ťa môže obviniť za napadnutie atď. a ty mu budeš musieť dokazovať že ťa vyprovokoval a to nedokážeš. A s niekým sa zapliesť, a potom ti to v živote môže hocikedy vrátiť ... aby sa človek bál ísť normálne niekam.... to nepotrebujem. ... Nikto si do mňa nezačal, nemal prečo. Len raz som jednému staršiemu chalanovi, na ZŠ ... ja 7. on 8. ročník ...dal pravý hák... a to bolo tak že som išiel z obeda smerom na šk.dvor... a on behom skočil a sotil do mňa tak že som spadol na zem a kedže betónová plocha bola v podstate taký asfalt a kamienky... tak som bol z toho celý zasratý a doškrabané ruky... tak hneď som sa postavil a z otočky som sa zahnal a trafil som ho do nosa hoc iba malíčkom ... ale nepovedal to na mňa ... akože boli sme kamaráti predtým aj potom ale proste ma to totálne vytočilo.
Keďže si to pridal do kategórie "Sex", tak sa nepýtaš na bitku, ale na "bitku", všakže?
Tak ja sa väčšinou "mlátim" sám. A koľkokrát? To sa ani nedá spočítať...
@maykym Napríklad mne sa nikdy nestalo aby som sa musel brániť I keď stále dostávam otázku či už ma niekto napadol alebo niečo s rasizmom a podobne. Som celkom dosť spoločenský typ a všade sa ľahko s ľudmi skamarátim. Ja by som si nedovolil nikdy niekoho udrieť i keď už boli také situácie kedy sa to mohlo zvrtnúť v momente, okrem toho že sa bojím že by som úblížil niekomu kedže tiež robím bojový šport chcem sa vyvarovať problémom. Ale napríklad keď mam vypité tak je to veľmi ťažké kontrolovať čo som si všimol
Dva razy iba, ale tiez som pacifista.
Boli to obaja velki provokateri, iba preto som sa do nich pustil a to mali obaja takych 1,9metra, vysoki riadne
Takze ja krpec 60kilovy... staci si domysliet kto vyhral
Bil som sa viac než dosť a aj som vyhral, aj som prehral aj som raz prehral fatálne...aj mi raz zajebal jeden poliak na oko spoza rohu a potom rýchlo utiekol do domu a zamkol sa .... také nervy som chytil jak nikdy ....vyjebanec jeden ..sorry za nadávky
V podstate som sa začal biť len raz v živote, to bolo vo 8. triede, išlo viacmenej o rešpekt 9. triedy, čo sa mi v podstate podarilo. Potom ma už nikto nebral ako niekoho koho sa dá ,,šikanovať".
nikdy som nebol veľký bitkár. naposledy som sa pobil a vyhral asi v štvrtej triede na základke, ešte. väčšinou to boli také "boje", že triedni alfasamčekovia si ustavične každodenne dovoľovali voči slabším a potom ma to prestalo baviť, tak som sa na nich oboril späť. a keď vybuchne taká tichá voda, býva to celkom intensif.
no a z pomerne novšej histórie stojí za zmienku to, ako nás bezdôvodne (teda z našej strany, oni asi trpeli všelijakými bludmi) napadli na ulici neonáckovia, ale to sa fér bitkou nazvať nedá, všakže, keďže som bol rýchlo diskvalifikovaný a nikto z nás nemal záujem prilievať olej do ohňa.
ked som bol na zakladnej, tucny a skaredy, casto si do mna zacinali ale vzdy som kazdeho prebil spominam si, ze raz si do mna zacali asi 4 naraz a vsetkych som ich rozhadzal po chodbe, a potom sa mi vsetci zdravili a tvarili sa ako moji najlepsi kamarati
Raz, bolo to ešte v 1. stupni na ZŠ, pobil som sa s nejakým tretiakom ale neviem kto vyhral, pamätám si len že som ho cez moj chrbát zvalil na zem a jemu sa zapichlo ihličie do prsta
Samorastúce prejavy násilia v dnešnej pohnutej spoločnosti by mali tvoriť marginálny aspekt fyzického bytia, pričom akejkoľvek forme fyzického násilia uplatňovanej ako určitá miera satisfakcie, prípadne nutnej kompenzácie, či len obyčajného ventilu personálnej frustrácie, by mala predchádzať hlboká kontemplatívna analýza danej situácie, za účelom vyhodnotenia skutočnej nutnosti, a samozrejme miery, aplikovanej intervencie. Ospravedlňujem sa, ale som hlboko pohoršený mierou agresorských prejavov v tomto vlákne!
@melancholik to mi pripomína na druhej strednej mi spolužiak rozsypal na stôl medenáky (vedel, že mám fóbiu...) a hodila som po ňom stoličku a tak sme sa skamošili a stali sa z nás naj kamaráti
a o ostatných bitkách nechcem hovoriť...no nevyhral vlastne nikto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
muahahahahh
dost som sa zlakla, tak som par krat kopla na spravne miesta a utekala som domov, potrhane tricko, vytrhane vlasy. a dievca na mna kricalo ze ma da na policiu lebo som jej kopla do brucha
nakoniec sa to s policiou riesilo fakt, ale preto ze ona zbila viac dievcat
teraz je to taka mamina dvoch decak uz a asi by sme sa na tom zasmiali
Vyhral som vzdy, dokonca som sa na jednej zabave zucastnil aj hromadnej bitky rusnakov proti kvakosom.
Raz som chcela dať jednej na hlavu, pretože na mňa robila reči. Ako ja reči väčšinou neriešim ale henta mi narobila také problémy že to som nemohla nechať tak.
Jak som ju stretla už som na ňu začala vrieskať, už som nanu išla že jej naj*bem a vtedy ma kamoška zastavila že ne že jeb nato a tá suka mi medzi tým ušla.
Zacalo to tak, ze kvakos sa vystatoval a hovoril, ze tu kazdeho rozjebe. Kamarat mu dal hlavicku on spadol s rozjebanou hlavou a tak to zacalo. Skupina chlapcov, ktori fetuju po meste sa pustila do skupiny chlapcov, ktori tvrdo makaju v lese a podobne.
Tak ja sa väčšinou "mlátim" sám. A koľkokrát? To sa ani nedá spočítať...
Boli to obaja velki provokateri, iba preto som sa do nich pustil a to mali obaja takych 1,9metra, vysoki riadne
Takze ja krpec 60kilovy... staci si domysliet kto vyhral
no a z pomerne novšej histórie stojí za zmienku to, ako nás bezdôvodne (teda z našej strany, oni asi trpeli všelijakými bludmi) napadli na ulici neonáckovia, ale to sa fér bitkou nazvať nedá, všakže, keďže som bol rýchlo diskvalifikovaný a nikto z nás nemal záujem prilievať olej do ohňa.
a o ostatných bitkách nechcem hovoriť...no nevyhral vlastne nikto