ja si na tom nezakladám... mne je jedno koľko mám fanúšikov a koľko ľuďí mi ohviezdičkovalo blog, alebo v čokoľvek inom, kde môže byť fanúšikovia... ak sa niekomu môj blog páčil, tak mi to napíše do komentu alebo TS...
@anzu Nuž, ty nie si zakomplexovaná extrémistka takvz. ,,Chcembyťvovšetkomnajlepšia". Ver mi, že tekto je to pre mňa trápanie, lebo veľa ľudí ma teraz predbieha. A najhoršie je, že si neviem vážiť to čo mám. Jednoducho neviem.
@stenatko ale však som, preto ma to prekvapilo ale ty zase netrpíš komplexnom viny ala "ja si nezaslúžim mať úspech", ktorý sa s tým pôvodným komplexom krásne schizofrénne bije! (plus si len píšem svoje crapoidné blogové zápisky bez akejkoľvek literárnej hodnoty, preto mám pocit, že 110 je veľa). a pamätám si, ako som tam stalkovala, že či už som pred 20kou alebo po nej... ale teraz už mám dušu na mieste, lebo do 10ky to nikdy nemôžem dotiahnuť
a mimochodom, treba to brať tak - tie najvyššie počty fanúšikov majú priveľké rozostupy (medzi dvomi miestami rozdiel 70 a podobne), takže to treba odstrihnúť a začať až tam, kde sa to ustaľuje, ostane tak číslo asi 150 a keď sa začneš porovnávať s tým, tak to už je vcelku slušný výsledok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@stenatko to fakt? ja mám takmer toľko isto a mám pocit, že ako mega veľa
Okej, je to len net, viem, ale...
a mimochodom, treba to brať tak - tie najvyššie počty fanúšikov majú priveľké rozostupy (medzi dvomi miestami rozdiel 70 a podobne), takže to treba odstrihnúť a začať až tam, kde sa to ustaľuje, ostane tak číslo asi 150 a keď sa začneš porovnávať s tým, tak to už je vcelku slušný výsledok.
Môj skromný innocent: ) sen bol vždy dostať sa do TOP 10. Zatiaľ mi ale ostáva šprtať sa prstom v stole a zúriť nad svojou bezmocnosťou