@darkestangel Uhm, normálna váha je pre každého iná. Ja mám presne tie isté parametre ako ty a to považujem za normál- na mňa. Navyše keď si pripočítaš 5 cm výšky a 5kg k nej, tak ti vychádza 48 kg, čo nie je veľký rozdiel oproti tvojej momentálnej váhe.
Ale všeobecne sa za optimum považuje výška-110=váha. A tam ešte stále nie si.
Takže tvoje sebavedomie kleslo úplne, ale úplne zbytočne. Rýchlo to naprav.
@mkamka posnažím sa až tak oveľa zase nekleslo, lebo si myslím, že ho mám v hladine normálu a ani postavu nejak neriešim, len mi nedalo nezareagovať tak k tým komentárom vyššie
ee, to už by vyzeralo hrozne v kombinácii s kostrou, akú mám :/ vlastne vzhľadom na tú kostru by som naozaj asi mala pribrať, ale... za prvé sa mi nedá - a to mekáčom vonkoncom nepohŕdam a za druhé nemám moc rada také vlniace sa želé faldíky na bruchu, stehnách, zadku... blé a ešte, keby som som aj náhodou pribrala, tak len na riti, a to budem ešte viac asymetrická, než som teraz
@luc.ka ts pri vyske 173cm by si urcite nemala faldy, keby si mala 63kg, to ti garantujem inak preco nerobis modelku, ked mas taketo luxusne parametre? a minule sa mi s tebou snivalo, akurat ze si mala vlasy v cope, okuliare a velke zuby=/
@luc.ka aj tak by som to byt tebou skusil nech ti povie svoj nazor odbornik, nemas co stratit a myslim, ze je to celkom slusny bocny zarobok ale ked mas siroku panvu, aspon budes dobre rodit hmmm zacinam rozmyslat, ci sme sa fakt nevideli
ďakujem, je to naozaj milé až by si človek myslel, že máš nejaké postranné úmysly veď ja už som senior, to už sa ide do modelkovského dôchodku v mojom veku, ty teľa ale ak ťa to poteší, keď som mala tuším 13, tak som bola na nejakom castingu, a ako vidíš, moja kariéra presne v tom momente aj skončila
počkaj, ako moja panva súvisí s tým, či sme sa videli?
@luc.ka jj mam bocne umysly - chcem ti byt kadernik ale to je pravda, ze ti uz taha na 30, skoda no, ale svoju dceru raz posli aspon a ty si vravela, ze mas siroke boky, som ta chcel len potesit ze aj take veci maju vyuzitie a v afrike by si ako blondina s velkou ritou bola sexymbol
@coleshepter - to je váha len pre dnešok ??? Dala si si po nedeľnom obede dupľu, trupľu, quadrupľu a quintupľu ??? Please, hoď si do albumov foto, ako vyzeráš s tými 97+ kg. Pjosím, pjosím
@paulinka24 nuž, podľa mňa je ideálna hmotnosť strašne individuálna vec a je to taká hmotnosť, akú má konkrétny človek pri dostatku pohybu a vyváženej strave.
@luc.ka no ok vyholim ti polku hlavy na skrillexa a s nosom co zas mas? joj vy baby, furt sa musite tak riesit ja chcem konecne spoznat dievca, co sa samo sebe paci taku budem naveky lubit
ooooch tak to si radšej sama ostrihám ofinu s nosom? šak to čo vždy... šak prečo ho asi vždy, keď sa dá, z fotiek orežem?? ale veď z toho nemusíš byť taký nešťastný, zas až tak ma to nežerie ,) otočím sa zo správnej strany a je to ok
@luc.ka kukal som tvoje fotky, kde mas nos, a zdal sa mi normalny ba az priam obycajny☺ aj tak teraz letia velke frnaky u bab vsak ja ta raz vystalkujem na pohode ta najdem, zacni sa obavat
bejbe, šak ale fotky selektujem ale hej, máš pravdu, obyč a nuda ,)
na poho som extra pôvabná, keď je 50 stupňov, a vždy, keď prechádzam okolo spŕch, tak sa tam zastavím takže som buď jak prasa, alebo jak zmoknuté kura ,D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
52,5 momentálne. a som myslela že som schudnutá. tak asi nie som.
a ešte stale by som mohla darovať krv! 8)
@23 To si robíš kozy.
Ale všeobecne sa za optimum považuje výška-110=váha. A tam ešte stále nie si.
Takže tvoje sebavedomie kleslo úplne, ale úplne zbytočne. Rýchlo to naprav.
čooo? ,) nie, veď ja chcem dole nejaké 2 kilá práveže 55 sa mi páči, toľko by som chcela
@momoglamorous aj teba pozyvam na vydatny obed
ee, to už by vyzeralo hrozne v kombinácii s kostrou, akú mám :/ vlastne vzhľadom na tú kostru by som naozaj asi mala pribrať, ale... za prvé sa mi nedá - a to mekáčom vonkoncom nepohŕdam a za druhé nemám moc rada také vlniace sa želé faldíky na bruchu, stehnách, zadku... blé a ešte, keby som som aj náhodou pribrala, tak len na riti, a to budem ešte viac asymetrická, než som teraz
lebo aj ja mám tak 50,5 kg
veď vravím, že som asymetrická mám široké boky, pri modelkách by som bola jak slonie mláďa
a šak nosím vlasy v cope, aj okuliare, aj zuby mám relatívne veľké... tak to bolo vcelku realistické
ďakujem, je to naozaj milé až by si človek myslel, že máš nejaké postranné úmysly veď ja už som senior, to už sa ide do modelkovského dôchodku v mojom veku, ty teľa ale ak ťa to poteší, keď som mala tuším 13, tak som bola na nejakom castingu, a ako vidíš, moja kariéra presne v tom momente aj skončila
počkaj, ako moja panva súvisí s tým, či sme sa videli?
no kaderník môžeš to mám rada keď sa niekto podujme, aby mi spravil niečo s vlasmi, lebo ja som na to lenivá a kriplavá
ach... 30. no, už som veľa vecí zmeškala
šak sú aj horšie veci, jak moje boky napr môj nos tak afrika vravíš... no škoda, že nemám slabosť na afričanov, takto to pre mňa nemá moc zmysel
ooooch tak to si radšej sama ostrihám ofinu s nosom? šak to čo vždy... šak prečo ho asi vždy, keď sa dá, z fotiek orežem?? ale veď z toho nemusíš byť taký nešťastný, zas až tak ma to nežerie ,) otočím sa zo správnej strany a je to ok
bejbe, šak ale fotky selektujem ale hej, máš pravdu, obyč a nuda ,)
na poho som extra pôvabná, keď je 50 stupňov, a vždy, keď prechádzam okolo spŕch, tak sa tam zastavím takže som buď jak prasa, alebo jak zmoknuté kura ,D