vacsinou, aj teraz, 0. Ja to mám vsade takto, by ma ceslo ab y mi to tam furt one, svietilo a tak, ani na fb nic take "nevyriesene" nemam, len na maili, tam by to bolo o hubu keby som si to tam chcela dat do poriadku
@infernia to je veľmi variabilná premenná, a niekedy sa to ťažko určuje, tak napríklad momentálne dve, ale dalo by sa o správnosti tohto údaju polemizovať...
žiadnu, keď mi nejaká príde mám aspoň tú slušnosť, že ju otvorím a prečítam si ju, aj keď sa mi nechce odpisovať
okrem toho mi vadí keď mi to tam svieti a jednoducho nepotrebujem byť zaujímavá, že mi ako píše strašne veľa ľudí a ja nemám čas ani na JEDEN KLIK NA OTVORENIE xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
too lazy
@1 @2 @3 @4 @6 @9 @1 0 @1 1 @1 2 @1 4 @1 5 @1 6 @1 7 @2 0 @2 3 @2 4 @2 5 @2 6 @2 7
forever alone
sem tam jedna ak o mňa niekto zakopne
apelujem na vás, ľudia, píšte mi!!!
apelujem na vás, ženy moje milované, píšte mi!!!
okrem toho mi vadí keď mi to tam svieti a jednoducho nepotrebujem byť zaujímavá, že mi ako píše strašne veľa ľudí a ja nemám čas ani na JEDEN KLIK NA OTVORENIE xD