@ouch a ja sa tu vytešujem s necelou tisíckou! A tiež som len poukázala na blbosť
@h8u ja keď mám nad 10, tak sa už teším, čo sa stalo, a zrazu toto (ale kam sa na teba alebo ouch hrabem, všakže
a bolo to fak poukázanie na blbosť, proste v hre, keď tam takých jedných porazíš, tak zakaždým ti povedia niečo strašne vážne a akože s aspoň trocha hlbokou myšlienkou a potom tam jeden zahlási
na to aka to bola chujovina nechapem ako sa tam mohlo tych 49 hviezdickujucich nabrat a uz vôbec nechapem ako mohol mat tej blog v priemere 5 hviezdiciek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale na tumblri sa mi náhodou minule podaril príspevok, ktorý získal takmer 1000 reakcií
moje blogy su aj tak o nicom takze neradim klikat..
ale ja proste nie som ani nejaky photoshop master, len som v nom na taku blbost poukazala .
ale momentálne čo tu mám, tak 19*
@h8u ja keď mám nad 10, tak sa už teším, čo sa stalo, a zrazu toto (ale kam sa na teba alebo ouch hrabem, všakže
a bolo to fak poukázanie na blbosť, proste v hre, keď tam takých jedných porazíš, tak zakaždým ti povedia niečo strašne vážne a akože s aspoň trocha hlbokou myšlienkou a potom tam jeden zahlási