@openmindedfreak presne je to hrozne malo, ja nastastie uz roky mam len jedneho ale mam kopu kamosiek co maju napr 32-35 rokov a su slobodne a proste pokial nie si parik co sa dal do kopy niekde na strednej, vyske tak to cislo ti nad 5 vybehne velmi jednoducho a to nemusis byt kurva a mas sex raz za veelmi dlhu dobu, len sa to proste rozlozi na dlshie obdobie, napr od 17rokov do 35 rokov
@jasmiine tak platí zas ako u koho.. Závisí od človeka, celkovo povahy a ako rýchlo ten človek z toho vyrastie, a či by si chcel len ešte užívať alebo by sa chcel usadiť a nájsť si niekoho skôr na založenie rodiny. Ja práveže poznám viac kamarátok a kamarátov, z ktorých asi nikto nemal viac než 5 sexuálnych partnerov, a keď mali, tak iba vo vzťahoch ich mali.
@kerrang vsak ano to je ta bublina co mas okolo, niekto ma okolo seba pariky a sam je v pariku a vidi to z tohto pohladu, iny ma zas okolo seba viac slobodnych ludi, a nie je to len o tom ze si chce uzivat, ved najst vhodnu osobu na zalozenie rodiny nie je len tak lusktnutim prstu
@jasmiine tak súhlasím, aj teda závisí aké človek osoby priťahuje a okolo ktorých sa rád pohybuje. Preto som sa raz tak čudoval, že posledné minuloročné rande som spoznal takú babu, ktorá bola asi opakom mňa (párty typ, kamoši, alkohol), pričom už pred osobným stretnutím som vedel, že v tomto sme na odlišnej úrovni, a že si od toho ani nič nesľubujem. No aj napriek tomu sme sa stretli, rozprávala mi síce asi trištvrte pobytu v prírode, len o tom ako u nej prebiehajú párty akcie na byte, čo pijú, kde s kamošmi všade oslavovala, a to vlastne z čoho som už vyrástol a by ma už nebavilo robiť. Highlightom bolo, že aspoň sme sa stretli v prírode v peknom prostredí, že sme si dali pivo, a že celkom dobre sme podebatovali o letných dovolenkách.
@jasmiine ale samozrejme, súhlasím aj s koncom na ktorý som zabudol odpovedať. Rozhodne sa to nedá vybaviť len tak lusknutím prsta. Nie je to ľahké, ani ja som to ešte nevybavil a to čakám dlhšie už.
@jasmiine no ešte je tu taká možnosť, že pod sexuálnym partnerom/kou si predstavíme niekoho s kým chodíme spávať pravidelne po nejakú dobu. Že to nie je len záležitosť na noc, či dve.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Vacsina ludi ma 1-5 sex. partnerov za cely zivot...