Myslim si ze 50ky nie. Uplne maximalne 55. Otec presne hovoril,ma 53, že z tych co sa na VS 2-3-4 x tyzdenne ozierali tak asi z 8mych su 6ti uz mrtvi. Pecen ma obrovske moznosti, na zivot nevyhnutne je aby fungovalo aspon 30 % pecene a az tak uplne si prechlastat pecen to chce aj 15-20 rokov takmer denneho opijania sa. Ked si este vazmem do uvahy ze aj fajcis, penazi nemas na rozdavanie,takze logicky nejes velmi zdrave jedlo, fyzicky pohym nepredpokladam ze by si mal, navyše pijes hnusny lacny chlast, to je pre telo ovela vacsi jed ako nejaky drahy,kvalitny alkohol. Nejaka zdravotna alebo životna pojistovna v Usa by ti to presne spocitala,statisticky na zaklade toho vsetkeho co vyššie popisujem. Co neviem to je rodinna anamneza,teda ake choroby mate v rodine,kolko sa dožili stari rodicia. Este treba brat v uvahu aj silno nepravdepodobnu moznost,ze by si radikalne zmemil životny styl ale to silno nepredpokladam. Myslim si ze asi ani 50ky nedožijes. Beriem s5. 40-45. Uplne max 50.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja myslím, že poiahne ešte také 2 roky...
je to horšie ako si vieš predstaviť....
sranda
radšej zomrieť rukou katana a byť večne oslávený v nebi ako mučeník, ako zomrieť od chľastu pod stolom v krčme a byť naveky zatratením....