Koľko stálo vaše auto a koľko ste ochotný dať za auto?
Ak vlastníte auto koľko ste zaň zaplatili?
A ak by ste si mali kúpiť auto aký je váš cenový strop?
Pýtam sa, pretože ma zaujíma či Slováci kupujú novšie autá alebo im stačia aj staršie jazdenky
mala som dve jazdene, za ktore som v podstate nezaplatila nic, ale na oboch sa stale nieco kazilo a uz som na to nemala nervy stale vrazat stovky eur do nich.. za nove som potom dala 12k (este pred 4 rokmi) s tym, ze prichadzal novy model, takze mi dali zlavu.. a kebyze mam teraz riesit nove auto, tak jazdene nechcem urcite, radsej by som dako posefovala, aby mi vyslo nove
Jazdené som mal pár rokov. Nebolo to zlé, ale ku koncu som už nevedel, kedy ma niekde nechá. A keď sa náklady na opravy začali blížiť potenciálnym nákladom na nové auto, tak voľba bola jasná.
Pred rokom som kúpil nové, do jazdeného by som už šiel iba, ak by to bola nejaká špecialita. Cena by sa mala odvíjať od toho, na čo mám vs. toho, čo chcem za auto a čo potrebujem za auto.
Chápem, že sú ľudia, čo auto nepotrebujú alebo nechcú, ale to nie je predetom tohto fóra... "Nemám auto" je nové "Nemám televízor" pre dvadsať a tridsiatnikov.
@Padre557 Ja netuším. Nové autá stoja rôzne. Prečo by človek nemal chcieť Fábiu? Osobne ma bavia ľudia, čo chodia na stočenom Passate rv 2002 s reálne najazdenými 600 000km a smejú sa niekomu na novej Fabii...
@padre557 fabiu som použival vela rokov, nemal som absolútne s tým autom ziadny problém. Nechapem čo sa ludia na to auto stažujú a hlavne ked to auto ani nikdy nemali.
dal som 5 litrov, a dal by som aj desať. rozmýšľam nad ojazdeným novým superbom, alebo novým mondeom. ojazdeným nie z predajne, to je finančna samovražda. tak myslím si že do dvoch rokov to nebude problém, v pdostate to problém ne je ani teraz, ale neccem sa náhliť, auto mám. pohoda. ked príde čas na to, potom to budem riešiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Pred rokom som kúpil nové, do jazdeného by som už šiel iba, ak by to bola nejaká špecialita. Cena by sa mala odvíjať od toho, na čo mám vs. toho, čo chcem za auto a čo potrebujem za auto.
Chápem, že sú ľudia, čo auto nepotrebujú alebo nechcú, ale to nie je predetom tohto fóra... "Nemám auto" je nové "Nemám televízor" pre dvadsať a tridsiatnikov.