trochu drza otazka, ale ved kto nechce, odpovedat nemusi ked uz sa odpovedat rozhodnete, odpovedajte prosim pravdivo (ziadne nasobenie krat 3 alebo delene 5). este poznamka - za sexualneho partnera sa poklada clovek, s ktorym ste mali sex (nerataju sa
nechapem ako moze niekto lutovat ze mal napr. 3 partnerov, ved ste s nimi sli do postele dobrovolne, nikto vas neznasilnil (dufam). je to vasa vlastna volba, tak preco to teraz lutujete?
@cicatrix sa tu ohradzas, ze 6-8 max za zivot a ze mefzi nimi sa da najst pravy...poznam ludi, co mali viac sex. Partnerov jak @wewo a ani ich v podstate medzi nimi nenapadlo hladat praveho, len si uzivaju...a nikde som si nevsimla kolkych si mala ty...btw myslim ze dost zalezi na tom, kedy zacnes sex.zit. niekto zacne v 15 a ma dajme tomu 4 rocny vztah a potom sa nevie vyburit, pripadne sa niekto nevie vyburit cely zivot. Pre niekoho je vela aj 5, niekomu nestaci ani 25. Podla mna je to kazdeho osobna vec. Netvrdim, ze ak by mi partner zahlasil, ze ich mal 20, tak s nim o to nadsenejsie skocim do postele ale nesudila by som ho. Kazdy ma na to svoj nazor a pokial by mi nepovedal :"prejebal som kazdu co mi roztiahla noy "tak by som to pravdepodobne viac neriesila
Nenávidím obmedzených ľudí čo súdia ľudí podľa ich minulosti, teda lepšie povedané podľa počtu ich sex. partnerov. Tu keď žena zahlási, že ich bolo viac ako 5 už sa ňu vznesie vlna kritiky a pičovania. Kto má merítko čo je akurát a čo málo ? Tak sa netreba hrať na svätuškárov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
No ľutujem že 2. Pretože pri tej prvej som bol mladý a sprostý a nemal som to robiť no čo už
Ale o nič neprichádzaš
len potom blbé, dosiahnuť tú "hornú" hranicu, a zistiť, že to nefunguje, a musíš hľadať ďalej....
podľa mňa nie je ľahké nájsť jediného.