Koľko stojí prepichnutie uší?? Len obyčajne v zlatníctve?
Viete,keď som bola dieťa tak doktorka nechcela tak skoro aby som mala prepichnuté uši potom sme prišli o pár mesiacov neskor a už som ich nemohla mať prepichnuté. Pred dvoma či troma rokmi som bola prepichnut ale zarastli mi.. preto sa vás pýtam kol
myslím, že je to dosť individuálne, ja som za oných čias platila 100sk, teraz sa to môže pohybovať max do 5 eur, najistejšie bude, ak tam zájdeš a sa poinformuješ
omg, ja soms i sama prepichovala... mam navyse 3dierky ktore som si sama prepichla, problem?! a stoji to 7-7.5 eur za dve dierky (plus v tej cene mas uz zahrnute aj nausnice z chirurg. ocele aj taku specialnu debilkinu aby sa ti to nezapalilo)
ja som bola asi pred 5 mesiacmi nastreľovať, a platila som 6€ za obe uši, v cene boli aj tie náušnice z chirurgickej ocele, ktoré nastrelila, bude to asi individuálne podľa zlatníctva
pri prepichovani ucha v bizuterii mi to dala robit dakej co to robila prvykrat ..mala som 13 tak som sa zdrzala sprostych komentarov, keby sa to stane terz sa zdvihnem poviem jej ci je uplne drbnuta a odkracam.... lebo som po tom ako mi to pichla ODPADLA ...co s ami predtym nikdy nestalo...
od vtedy som si dala dvakarat prepichnut v piercingovom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
od vtedy som si dala dvakarat prepichnut v piercingovom
choj tam vyde to dakych 6-7 nvm