Ja som tam tiež bola tiež minule u zubárky asi po dvoch rokoch, neplatilo som síce nič, ale i tak mi spravila len prehliadku...tak neviem...pokuta sa neplatí ale iné "služby" to neviem
Ja osobne platím u zubárky takých 100 - 120 evry za nejakú tú plombičku. Teda ja nie, rodičia
Ale to je súkromná a maximálne najväčšia odborníčka, nič tam necítim, môžem hrať aj tetris, kým mi preparuje korene
Myslím, že ak chodíš, resp. pôjdeš štátnemu a nechodil si na prehliadky, budeš platiť aj ty, ale nebude to tak veľa podľa mňa. Lebo ja mám v tom zahrnuté asi nejaké špeciálne injekcie alebo čo, ono by to malo byť do takých 10 eur za taký nejaký kaz. Alebo vieš čo, idem sa opýtať maminky Lebo ona vie všetko a aj mňa to zaujíma
Ak máš súkromného platíš plnú sumu, ak štátneho čo je pravdepodobnejšie, neplatíš nič.
A maminka vám odkazuje, že (citujem) "Povedz tým na tom internete nech nejsú leniví a idú sa tam spýtať, prechádzka im určite nezaškodí, keď fúrt pri tých počítačoch sedia. A daj mi už pokoj aj ty, chcem si v kľude pozreť počasie."
Ja som tiež nechodil k zubárke. Po cca 4 rokoch som tam prišiel, zaplatil som cca 70 euro (štátna zubárka, jedna biela plomba, preventívka, injekcia), mal som ale veľa kazov (cca 30), tak tam chodím raz-dvakrát za mesiac. Potom som platil vždy okolo 50 euro. Po pol roku mi ale niečo začala platiť poisťovňa, tak teraz platím okolo 15 euro (injekcia+plomba)...
Ja keď som bola predminulý rok u zubárky po dvoch rokoch bez preventívky, platila som za jednu plombu 500 Sk. Ale to bola strašná fušerka, školská zubárka, len mi zbytočne dokazila zuby, lebo chcela prachy:/ Myslím, že súkromný by si teraz vypýtal oveeľa viac.
@fxx no ani nehovor v noci som nespal co ma bolel zub tiez som tam nebol vyse asi dva roky ale ja nechceeeeeeeeem ... moc moc, radsej by som isiel pod operacny stol
@tenario no,aj ja som hovoril že nech mi aj hlava ozelenie a aj tak k zubarovi nepojdem,no mám isť do zahraničia,a keby ma tam začali bolieť,to by bol problem vracať sa koli zubom,keď tomu možem aj predisť...
ak si nebol na preventivnej prehliadke tak to nehradi poistovna a timpadom to je drachsie minimalne o polovicu toho ako ked mas preventivnu a plati ti to poistovna.....
Cena za prehliadku je u stomatologa MUDr. Salku v Piestanoch 24EURO, v cene je zahrnuty aj panoramaticky snimok tzv.OPG osetrenie cena za plombu, cize kompozit sa pohybuje v zavislosti od velkosti kazu, ide o sumu medzi 30EURO az 60EURO.
Najjednoduchsim sposobom ako predist navsteve zubara, je pravidelna dentalna hygiena. Cena je 27EURO, trva zvacsa hodinu.
Samozrejme, ze je dolezite vykonavat preventivnu prehliadku, staci raz rocne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale to je súkromná a maximálne najväčšia odborníčka, nič tam necítim, môžem hrať aj tetris, kým mi preparuje korene
Myslím, že ak chodíš, resp. pôjdeš štátnemu a nechodil si na prehliadky, budeš platiť aj ty, ale nebude to tak veľa podľa mňa. Lebo ja mám v tom zahrnuté asi nejaké špeciálne injekcie alebo čo, ono by to malo byť do takých 10 eur za taký nejaký kaz. Alebo vieš čo, idem sa opýtať maminky Lebo ona vie všetko a aj mňa to zaujíma
Ale že tento rok iba začal, že si máš urobiť preventívku a potom už platiť nebudeš.
A že ťa pozdravuje
Spytaš sa mamky? Mne už z toho totalne hrabe že musim asi k zubarovi....
Tak to zas nie je až tak vela,len aby to aj bolo asi tolko..
Ak máš súkromného platíš plnú sumu, ak štátneho čo je pravdepodobnejšie, neplatíš nič.
A maminka vám odkazuje, že (citujem) "Povedz tým na tom internete nech nejsú leniví a idú sa tam spýtať, prechádzka im určite nezaškodí, keď fúrt pri tých počítačoch sedia. A daj mi už pokoj aj ty, chcem si v kľude pozreť počasie."
Za tri plomby, donekonečna obrusované, vylepšované a vo všetkých ohľadoch kvalitne a pohodlne urobené som dala 30 € so zľavou.
ale ceni su nemale tak ci tak....
Najjednoduchsim sposobom ako predist navsteve zubara, je pravidelna dentalna hygiena. Cena je 27EURO, trva zvacsa hodinu.
Samozrejme, ze je dolezite vykonavat preventivnu prehliadku, staci raz rocne.
SmileClinic Vam poradi viac.