..už keď si dáš tu námahu niečo zohnať, koľko si ochotný/á dať za to? (myslím w tom prípade ak to nedostaneš free ) Myslíš si, že sú niektoré ceny pre "istý druh tovaru" primerané? .... posťažuj sa pochváľ "obxodníkow" ....
no ako sory ale ked je to o "drogach" tak co by asi mohlo byt to "TO" ?? ...to uz je jedno ci niketo napise aj konkretne co bere (co myslim ze tu je takych ludi minimum..) len kolko ste ochotny dat alebo davate za to co "berete" ...
"TO" je predsa "to o com nehovorime" ... zavisi od toho co a kedy.. nie som ochotny dat rovnaku sumu za dvoch psov z lúk a taku istu za rovnakych dvoch psov s bielou srstou spod umeleho slnka ten druhy typ je bezne za 10e/g .... a na vylet sa da ist zarovnaku cenu
vdaka za zapojenie sa do fora kto to chape a dokaze normalne odpovedat tak srdecne dakujem nechapem co sa tu miesaju ludia ktori idu len ponadavat...proste je to forum kde sa niekto nieco pyta a vyzaduje odpoved, nie??
Akožééé @tomas žiadam o zrušenie tejto diskusie keďže ja som bol zdrbaný za rasizmus a títo si tu veselo štebotajú o cenách drog to sa mi zdá trošku nespravodlivé...onedlho si už budú vypisovať kde sa dajú drogy najvýhodnejšie nakupovať
@aryan88knight - nezda sa ti scestne provnavat temu o rasizme s temou, kolko stoja drogy? toto je cisto informacna tema, ktora nijak nezasahuje ani sa nedotyka zakladnych ludskych prav...
@43 diskutovat o cenach drog (mimochodom ani jedna tu nebola spmenuta, len "TO") a povedat o niekom ze chcem ho zabit / zmrzacit, lebo je inej farby pleti alebo vieroviznania je trosku rozdiel co myslis.
@aryan88knight drogy sa tu nepropaguju , je to forum informacneho charakteru ... cile len informacie , ziadna propagacia , co uz kto spravi s tou informaciou je jeho problem . Poznas taku fintu slovenska pospolitost robila podobne veci ako vacsina takych organizacii , ku ktorym sa nezvratne hlasis aj ty
no ked sa chce niekto "pochvalit" co bere nach sa paci ...moja otazka znela jasne, neviem preco by sa to malo rusit...ked to niekomu vadi preco to cita??
rozne kvalitne indoory, lampy, hollandie a pod. stoja 10€ za 0.8g pripadne 15€ za 1.3 - 1.5g a niektore pecenice su fakt strasne supy, uz som mal aj take modely ze som si dal jedno a viac som uz ani nechcel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Za boty nedám viac ako 3000, za rifle 1500, trocká 800 a mikiny do 1500. Žrádlo kupujem len vo fastfoodoch a za obed dám tak 180sk.
Za kvalitu a vzhľad si zaplatím rád.
TO tu stoji okolo 5eur
to boli casy
@21 naaajs
...a napr u nas g zeleneho stoji kolo 10 E, dielik bieleho 13-17 E...podla toho kto aky kamosh
pomaly je človek trápny a looser keď neberie drogy, či nehúli
@38 casom mozno pochopis
Ked som este bral drugs tak cennik bol asi takyto:
Makak:300sk 1g
Piko :200sk 1 line a 1 kubik za 1800
LS zadara-kamos je chemik
EXTAZA-250-200
@xxxpill diki za info
10 E za skoro gram ganje
10 E za dva kusy pernika
10 E za fakt good extazu
10 E za mmm papierik LSD