po troch týždňoch jedenia pečiva, májky, syrov a čokolád (paprika bola luxusom! na ceste si človek nevyberá...) sa odmietam vážiť a pozerať na seba do zrkadla a presedlala som na čierne oblečenie.
po dvoch mesiacoch sa kuknem na brucho a zhodnotím, či je hodné ho ukazovať niekomu vôbec
@66janica6 každým tvojím príspevkom ma presviedčaš, že si len úbohá prijebaná sedláčka, prestaň ma už otravovať a radšej si choď tlačiť tie nechutné jebáky čo máš po celom ksychte píčo
@66janica6 áno máš pravdu, beriem vážne nejakú zakomplexovanú jeblinu čo tu vysedáva 24/7 a otravuje ostatných ľudí príspevkami v ktorých prezentuje svoje nadpriemerne vysoké IQ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
jaky machring čo ?
po dvoch mesiacoch sa kuknem na brucho a zhodnotím, či je hodné ho ukazovať niekomu vôbec
a btw už MLČ dopiče!
@klaudiqaaa mna to bavi ked vidim ako strasne vazne to beries
ani ja som si za svoju byvalu nadvahu nemohol ( 17 krat v nemocnici dopovany liekmi, z ktorych sa pribera) , ale extrem to bol.
Nepovedal som nic odsudzujuce , takze neviem co obhajujes.
mám takmer 15 a vážim 28 kíl
ale som dost vysoka takze sa to vyvazi