ja mam bud 79 alebo 75 a tie 4 kila netusim ako a kedy idu hore/dole, ked jem a vyprazdnujem sa viac-menej vzdy rovnako a vzdy sa vazim len v trenkach. a zas neverim, ze za sedenie vyexkrementujem alebo sa najem 4kg jedla
@luxie (btw. scotta som hejtovala do tretej serie alisson hejtujem furt ...ale už mi nevadí
teším sa! aaaa ako budeš potom s feels čakať na psoledne 4 epizody 3 serie!!!!!! hááá (tretie seria ma 2x viac epizod ako normalna seria)
@hereiam uuuuu !!! (btw. som rada že sa mi tak podarilo to posôlať ďalej hlavne z počiatku to bolo skvelé vypnutie po naročnom ni...ale teraz 3 séria... boha feels everywhere! a hlavne druhá časť... )
@hereiam hej presne ale tak oni vtedy na to ani nemali peniaze (tie HROZNE animacie Petra ako alfy proste hrozne hrozne... a nevedeli či sa to ujme, tak ani uvodne one nerobili....a keď už vymyslei aj hudobnu tému k tomu a davali to aj počas toho tak to už úplne inak vyzerá )
45 kg podla posledneho vazenia. Ale mam vysku 158 cm, co je myslim si primerane. Snazila som sa pribrat ale kaslem na to. Vsetky kilogramy mam na zadku, nechcem to zhorsovat uz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale uz niekolko rokov sa to pohybuje v tom 60-65, naposledy som par mesiacov bola stabilne na 61
a videla si už -cousin miquel- a dereka sa usmievať?
lebo ti ai nechcem spoilerovať ale potom na tumblr spoznaj "sterek" veci strašná zábava!
(btw. scotta som hejtovala do tretej serie alisson hejtujem furt ...ale už mi nevadí
teším sa! aaaa ako budeš potom s feels čakať na psoledne 4 epizody 3 serie!!!!!! hááá (tretie seria ma 2x viac epizod ako normalna seria)
ale že je 2. séria hneď dačo iné!?!!