niekedy si dam poharik likeru/vermuthu ked pridem vymrznuta zvonku, co by sa uz stat nemuselo, kedze dufam ze uz bude len teplejsie. ale to sa hadam za opitu nepoklada
dala by som 3-5 krát. ale keďže v piatok som už dlho dlho nebola opitá, lebo píjavam skor cez týždeň (školu mám niekedy 3 dni do týždňa a začínam poobede) tak nemožem. ale skor tych 3 ako 5. a zase ja cítim že som opitá už po prvom/druhom pive zvačša, ale tak dajme tomu že 3.
a tak, že by som bola opica druhý deň (to sa u mňa dá dosiahnuť celkom ľahko), to v poslednom čase ták raz za mesiac maximálne.
Opitá bývam veľmi zriedka raz za pár mesiacov, v nálade úplne maximálne tak dva krát do mesiaca... Inokedy ak už aj niečo pijem, tak je to tak málo, že to v sebe ani necítim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
(Fajn, občas to nesadne, ale inak )
niekedy si dam poharik likeru/vermuthu ked pridem vymrznuta zvonku, co by sa uz stat nemuselo, kedze dufam ze uz bude len teplejsie. ale to sa hadam za opitu nepoklada
Raz za 4 mesiace si dam jedno pivo a to je asi vsetko
a tak, že by som bola opica druhý deň (to sa u mňa dá dosiahnuť celkom ľahko), to v poslednom čase ták raz za mesiac maximálne.
nepijem
ale tak čo mám robiť? pitie alkoholu je súčasť mojej práce!