@myschka nie... inak na toto som alergicky... ked sa pytam na A tak sa nepytam na B... a vrcholne ma vytaca, ked niekto zacne vymyslat ako ty.. ja nemam problem pytat sa na hocico, ked chcem, tak sa spytam
@38 nie najlacnejšie sú v Keni, lenže polovica z nich má pohlavné choroby
čo sa týka zárobku prostitútok, nakoľko si nerobia daňové priznania, je to ťažké odhadnúť, ale v Ba a okolí nemá problém zarobiť 3000 euro mesačne - všetko závisí od veku, výzoru, reputácie...
v indii je bežné že ak si človek nechá 10x umyť auto v umyvárni dostane jednu jazdu s dievčinou zdarma, ceny sú tam len málinko vyššie ako v Keni, no ak by som mal niekam cestovať za sexturizmom -tak by to bolo do ruska, tam je rozhodne z čoho vyberať
Na Podunajskych co je tam ta znama cesta (som zabudla nazov ulice, tam pred kauflandom proste), kde stoja, som sa s jednou zakecala. Taka starsia zena, asi okolo 30, neciganka. Ze berie 30 za vsetko a za noc ich ma ako kedy, min.1 a max 5. Ze nepracuje ofc kazdu noc lebo ma deti ale tak tu 1000 mesacne ma isto, v dobry mesiac i 1300. Sranda bola ked zacala ohovarat mladsiu konkurenciu co tam stala, t.j. ''mlade kurvy s titulom z pravnickej co idu za 50, lebo su namyslene'' ale to uz neviem ci si nevymyslala
Pasaka nemala ale hovorila ze pracovala v bordeli a ze uplne naprd pristup, ze peniaze z nich vyzmykal a im nechal uplne minimum, ze bola rada s 500 mesacne.
To je vsetko k mojim poznatkom o kurvach. A uz viem ako sa vola ta ulica. Slovnaftska
co je to za blbu otazku? co su to uradnicky s fixnou mzdou ci co do pici? oral je 25, kompletka tusim 50, aspon taky by mal byt priemer a ostatne zavisi od ich aktivity, ale to su take premenlive veci, ze fakt ti udelujem medajlu mesiaca za najjebnutejsie forum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
#GETrekt
ale je rozdiel medzi cestnou a luxusnou
si ma zničil teraz
odpoved da len ekonomicka bilancia.... ale tak.. nie je frajerka ako frajerka.... niektore su ako mumie ine su... no.. zaujimavejsie.... takze... tak
Roger that
@myschka nie... inak na toto som alergicky... ked sa pytam na A tak sa nepytam na B... a vrcholne ma vytaca, ked niekto zacne vymyslat ako ty.. ja nemam problem pytat sa na hocico, ked chcem, tak sa spytam
» goo.gl/PIW2Di...
som si ju schoval/la/lo pre teba na večer
..chalan :p
čo sa týka zárobku prostitútok, nakoľko si nerobia daňové priznania, je to ťažké odhadnúť, ale v Ba a okolí nemá problém zarobiť 3000 euro mesačne - všetko závisí od veku, výzoru, reputácie...
v indii je bežné že ak si človek nechá 10x umyť auto v umyvárni dostane jednu jazdu s dievčinou zdarma, ceny sú tam len málinko vyššie ako v Keni, no ak by som mal niekam cestovať za sexturizmom -tak by to bolo do ruska, tam je rozhodne z čoho vyberať
Pasaka nemala ale hovorila ze pracovala v bordeli a ze uplne naprd pristup, ze peniaze z nich vyzmykal a im nechal uplne minimum, ze bola rada s 500 mesacne.
To je vsetko k mojim poznatkom o kurvach. A uz viem ako sa vola ta ulica. Slovnaftska
apropo.. je tu na b. nejaka kurva z pravnickej?
take v bordel hausoch zarabaju celkom slušne, poznam baby co tak cez 2000ecok mesacne.
plus potom spolocnicky tie sa maju asi najlepsie 2000-5000ecok, mesacne myslím si.