no minimalne raz - tento utorok - kruzkovica, viac nemam zatial naplanovane. ale vlastne... 15. idem na nejaky akoze koncert ci co to je, takze aj tam urcite nieco popijem a vlastne pred koncom sveta idem este do pekarne do nitry, takze este minimalne trikrat
@etelnair nemusim ja pijem vzdy piatok , sobotu a to si pamatam aj bez diara no ale teraz bude silvester v pondelok takze to urobim asi tak ze piatok a pondelok
@tallahassee tak keby si nechcel byt mojou pecenou tak ti poviem ze by si bol rad mojou pecenou keby si si mal vybrat medzi mnou a medzi par ludmi co poznam co slopu denno denne borovicku , cuco atď.
Hmm, tak premýšlam, že kolkokrát, ale nepočítam to, takže to napíšem trocha v skratke. Niekolko fliaš. Tak lebo veď od školy sa musím odreagovať, keď mám chuť na cocktail urobím si, keď som s kamarátmi, napijem sa, potom Vianoce a Silvester, takže dám zabrať, jak sa len dá. A ešte cigáry, cigarillá, joint a aj z bonga a to už bude kombinácia, že párty storočia!!! *___*
tak ďaleko ešte nemyslím, ale viem, že v priebehu nasledujúcich dvoch týždňov minimálne 3x (to nepočítam s tým, že nejaké pracovné sedenia sa ešte môžu zvrhnúť)
no teraz v stredu pivo dve a v nedeľu pohár vína, potom asi až na silvestra, ale tiež len decentne.. už proste nemožem piť, vážne mi to grcanie 20-30 krát na druhý deň aj po troške alkoholu nestojí za to.
tak teda..v stredu zapas,v piatok v ke stretko,v nedelu zapas.. v stredu zapas,v nedelu asi je zapas..v stredu je zapas,v sobotu je zapas...vianoce,stefan,zapas,silvester... @torpedo08 hned som vedel,ze to ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
a inak piste aj pri akej prilezitosti ked sa vam chce
a kamoška ešte oslavuje nabudúci týždeň pätnástku tak možno aj vtedy
ale tu u nás je príležitosť piť každý piatok a sobotu, lenže ja nepijem ^^
ale narodeniny a Silvester musím predsa osláviť
@mirka7 jj tak sa chystaj na aspon pol litra 40% cca. za tyzden
Stará (resp. nová ) pekáreň v Nitre je krčma
A ešte na Silvestra,pravdepodobne...
opitá byť neplánujem
@luc.ka @chevro ale nie to sa vam zda ja nepijem az tak moc zas
@alpynus tak nebudem tu rozpisovat svoj stereotypny nudny zivot proste nic zaujimave