ked je dotycny aspon trochu inteligentny a precita si pravidla zakladania for a ankiet, nemal by mat s tym problem..vrchol drzosti je, ked sa po zmazani temy este stazuje a uraza adminov, namiesto toho, aby si uvedomil svoju chybu..ale o tomto asi nema byt toto forum
no mne bolo zmazané fórum na tému, čo to znamená slovo birdz a ako vlastne vzniklo...admin ma odkázal na históriu stránky, ale mňa nezaujíma ako vznikal portál, ja chcem vedieť prečo sa birdz volá birdzom, koho to napadlo a prečo.Vo vyhľadávaní som to nenašiel a zrazu že diskusia zmazaná...paráda.A keď tu každú chvíľu píše ktosi o honení alebo niekto vypisuje rasistické vetičky to ostane nepovšimnuté a nikomu to nevadí...teda neviem neviem.
@7 daj si do vyhladavania, ze "birdz" a tam niekde je, ze co znamena birdz, uz sa to tu rozoberalo, ale bolo to napisane aj pred chvilou, birdz znamena, ze sme volny ako vtaci a to svojimi nazormy
tomas mal najprv nazov ze Birds, ako vtaky, cize mladi otvoreni, lietajuci ludia, tinedzeri, ako vtaci...potom to, neviem preco, zmenil na birdz, mozno preto, ze to malo kusok dvojzmysel alebo jednoducho pre originalitu Zetka v nazve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tomas mal najprv nazov ze Birds, ako vtaky, cize mladi otvoreni, lietajuci ludia, tinedzeri, ako vtaci...potom to, neviem preco, zmenil na birdz, mozno preto, ze to malo kusok dvojzmysel alebo jednoducho pre originalitu Zetka v nazve
jedna bola vraj narcisticka, aj ked to bola len recesia na tie vecne akety "Aka som" co zakladaju cerstvo regnuti ludia
a druha bola dnes, neslo mi CSS,ale uz sa to vyriesilo, cize preto zmazane