Ja tam mám až 31 ľudí... z toho minimálne 2 chceli lajk. 2 som neodpísal. nejakí 5 neodpísali mne. S Nejakými 5timi som riešil nejaké témy na birdzi, nejakí 5 boli také jednorázové správy že max 2 z každej strany. .... A zvyšok boli krátke konverzácie. ... Celkom som prekvapený z toho počtu...
@4 no ja tam mám aj ľudí, ktorí mi napísali "ahoj, ako sa máš" a ja som im nikdy neodpísala mám počítať aj ich?
vlastne, ja mám tiež veľa, lebo som tu ešte z čias, keď sa dialo toto @13
boha....to je nekonecno lebo ako hovori @trdelniiiq kedysi to hadzalo TS za kazdu blbost
a to neratam konverzacie na druhom nicku
boha
to by sme tu mali podobne cislo ako @kosmiklove
aj ked on asi viac vdaka tym navodom na css
ktovie
ale ratat to nejdem ale mozno raz ked sa budem velmi nudit
Zacal son to ratat, potom som si uvedomil, ze v tych ts boli aj notifikacie, takze som sa ti na to vykaslal
Ale videl som tam zaujimace osoby co uz tu nechodia.
@kosmiklove omg, ja som si až teraz uvedomila že to ty si dával tie návody na CSS-ko ja a moji bratia a isto aj kopa iných birdzákov sme ti vďačný za veľa
Tak bolo ich dosť aj vtedy a je ich celkom dosť aj teraz. No ak daná osoba nenapíše, tak málokedy niekomu napíšem prvý, alebo opakovane. Nezvyknem sa vtierať Takže z tých mrťe osôb nakoniec nezostane veľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale konverzaciu som zacala mozno len s par ludmi (max 5)
vlastne, ja mám tiež veľa, lebo som tu ešte z čias, keď sa dialo toto @13
a to neratam konverzacie na druhom nicku
boha
to by sme tu mali podobne cislo ako @kosmiklove
aj ked on asi viac vdaka tym navodom na css
ktovie
ale ratat to nejdem ale mozno raz ked sa budem velmi nudit
počítať to nejdem.
Ale videl som tam zaujimace osoby co uz tu nechodia.