No na nejakých takých udalostiach ako stužkové, svadby a oslavy som pomiešala už kadečo a nikdy mi to nespravilo takú šarapatu, ako keď som zhltla becherovku skoro celú na jeden hlt.. Od vtedy som viac ako pivo a tequillku nevypila.
Naposledy asi 5, keď sme si urobili koktailovú oslavu v jednom podniku. Long drinky to poistili - myslím, že vodka, tequila, rum, gin a nejaké slabšie likéry. A keďže s mierou, tak mi ani nebolo zle.
(a najviac to bolo asi keď som mala 14-15 a miešala "gumidžúsy" zo všetkého čo som našla doma v barovaj skrinke, to mohlo byť aj 10 druhov, poriadny glg a bola som odrovnaná)
ja som včera začínala tequillami, pokračovala ružovým vínom, pootom mi dajaké holky dávali červené víno, potom mi niekto kupoval vodky a nakoniec som pila s jednou americkou kapelou dačo červené D
Začala som hruškou... potom domáce červené... varené biele... kopaničiarska... potom vodka... nasledovalo "šampanské"... pokračovala som čerešňou a ukončila pivom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a klasicke torpedovske forko o 12tej
A predtým bechera, pivo a gin. To som bola za veselú. Napodiv iba za veselú
Inač to nemiešam, a určite nie zámerne, nemám to rada.
ked sme so zenami vyhrali 3. miesto..
pivo, vodka, fernet, vino 24 hdoin ..
z muzmi ked sme ziskali 3. miesto.
pivo, karpatska, pivo, karpatska, pivo, karpatska............ dajake holky z havlickovho brodu zrazu ...... kesu oriesky ..????
zajtra gulas party + hasicska sutaz... uvidime
naposledy tuším pivo s tequilou pred 2 rokmi, dávno pradávno som fernet zapíjala čajom s rumom, ble
ale zväčša už fakt nemiešam, ale naposledy to bolo víno, rum, absinth.
najsmrteľnejšia kombinácia pivo rum.
a dnes som pomiešala nealko radler s nealko pivom, napodiv mi nie je zle!
uz nikdy