Baby mal by som na vás takú otázku, poprípade aj na chalanov.. Stretli ste sa už s takým prípadom, že sa váš partner/partnerka, alebo vy sami, cítili zle vo vašom tele? (komplexy z postavy, atd..) a že ste kvôli tomu nechceli sex s partnerom/partnerkou?
to ja viem, a tvoja prvá veta je dobrá len sa pýtam, že či sa tu už niekde s takýmto niečím nestretol nieje to môj problém osobne, ale len tak ma to napadlo
..necitim sa dobre vo svojom tele..nepaci sa mi a hlavne sa hanbim za svoje prsia a brucho....ale aby som kvoli tomu odmietala sex?! vsak 'priatel' ma maa hadam rad taku, aka som...
ani nie že komplex ale nebolo mi príjemné napr. keď som si pred ním skúšala plavky a on si ma obzeral. lebo viem, že nevyzerám ako vyretušovaná modelka z časopisu aj keď by som rada ale s tým nič nespravím. ale pri sexe mi je to je úplne jedno, tam robí iné veci ako si ma obzerá
ja som taký škaredý a nesymetrický že komplex z postavy je slabe slovo ale na druhej strane ma to jednu vyhodu... odpudzujem ludi takze so mnou nikto nechce nadviazat kontakt, lebo si myslia ze som nejaky mimozemstan takze asi tak
Nie, vďakabohu toto obdobie mám už za sebou. Niekedy si vravím, že som príšerná osoba, ale k svojmu telu sa chovám slušne Som toho názoru, že ľudia ktorí nevedia akceptovať seba, nikdy nebudú so sebou úplne spokojní - pretože si pokladajú latku do nereálnych výšin a miesto toho aby boli hrdí na vlastnú jedinečnosť sa chcú radšej podobať ľuďom navôkol.
ja sa tak rada s priatelom milujem, ze aj napriek tomu ze vyzeram jak vorvan si to ani raz nenecham ujst ....a clovek aj tak v sexualnom opojeni neriesi ako ten druhy vyzera , to ti mozem na milion percent povedat! a okrem toho keby aj na tebe bolo daco nedokonale (co je normalne a prirodzene , nikto nie je dokonaly, nie vsetky tuzime po svalnatych gerojoch) tak ak tu nedokonalost prezentujes sebavedomo a neriesis ju nebude ju riesit ani ta druha osoba.... naozaj prichadzaj ovela ak si upieras milovanie kvoli komplexom! takze vela stastia, nehanbi sa, urcite si pekny aky si
nie,nemam komplexy.
ako jasne, su dni kedy nie som zo sebou uplne tip.top spokojna, ale ze by som to nejak extra prežívala...snažim sa citit dobre vo vlastnom tele.
a priatel mi práveže to zdrave "sebavedomie" podporuje, lebo sa mu pacim cela,takze sa za seba pred nim nehanbim.
no hanbila som sa za svoju postavu .. a skor som vyhladavala tmu alebo som sa kryla nejak proste .. ale uz som spokojna, cize chvala bohu nebavim salenu
komplexy nemám, aj keď mohlo by to byť lepšie a preto som začala pracovať na sebe konečne. a určite neodmietam sex kvôli nejakej šunčičke naviac alebo čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale veľa vecí s postavou sa dá zmeniť. Napríklad tréningom v posilke a športom celkovo. Vysnená postava sa nerodí zo dňa na deň.
A tá posledná otázka ma rozosmiala
ako jasne, su dni kedy nie som zo sebou uplne tip.top spokojna, ale ze by som to nejak extra prežívala...snažim sa citit dobre vo vlastnom tele.
a priatel mi práveže to zdrave "sebavedomie" podporuje, lebo sa mu pacim cela,takze sa za seba pred nim nehanbim.