Rozhodla som sa, že končím v Prešove na UNIPO.chcem si tu nájsť aj prácu a chcem vedieť, či mi bude do Septembra 2017 platiť ISIC, keďže niesom z PO a v mojom meste sa nedá dobre zarobiť.mám podať ukončenie štúdia alebo len čakať, pokým ma oni vylúčia????
@mrsbossy som prváčka na bakalárskom a nebaví ma to cez prázdniny som brigádovala a radšej budem pracovať, zarobím si a chcem niekam odísť do väčšieho mesta
No ale čo som sa dočítala na rôznych fórach, na stránke ISIC a všade možne, tam je napísané, že karta mám platnosť dovtedy, čo je na druhej strane dátum.
.......
@26tiger1 Ja som tiež zanechala štúdium v prvom ročníku ale už pred pár týždňami, poslala som na študijné žiadosť (najprv som chcela ísť osobne ale takéto veci sa vraj majú riešiť poštou). Myslím si, že lepšie je poslať žiadosť o zanechanie štúdiu, tú by si mala nájsť na stránke školy, každá škola má svoju žiadosť. Počula som, že ak budeš čakať kým ťa vylúčia tak ti nemusia ani žiadny papier o vylúčení poslať (všade na študijných sa dosť mocú) a v tom prípade nebudeš vedieť kedy sa zahlásiť na úrad práce a môžeš potom dosť doplácať poisťovni. Čo sa týka ISIC karty tak tú ti nemajú právo zobrať za tú si si sama zaplatila a im je aj tak na nič hoci som počula, že niektoré školy ju vyžadujú v tom prípade im ju nedaj povedz, že si ju stratila oni ti ju nemajú ako zablokovať a platí ti do konca septembra, ja ju normálne používam.
@26tiger1 ale prd ja mám isic doteraz doma...len ho musíš na štúdijné chodiť obnoviť...jedna kamarátka má kamarátku na výške a vždy jej dá potvrdiť isic a chodí kľudne už dva roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
.......