alebo ked jednoducho si neuzivas... ale nemas vazny vztah a mas ich za pol roka aj niekolko je zbytocne brat tabletky ked sa mozno ani s jednym z nich nevyspis
Tabletky sú spoľahlivejšie, ale volil by som ich, keď máš sex pravidelne a nemajú u teba vedľajšie (nepriaznivé) účinky... Ale keď máš zatiaľ nepravidelný sex (raz za čas), tak kondómy sú lacnejšie
@5 fora ako som tehotna ,nesom ? robila som mu oral, otehotniem? moze ma vylizat! moja setra je tehotna. normalne sa az bojim sexu. kedto pojde takto dalej,o chuli si dam na ruku sacok aby som nahodu neoplodnil priatelku ak sa jej dotknem.
ja som za tabletky. Spoliehať sa na kondómy a každý mesiac čakať, či dostanem alebo nie, to nemusím. Takto mám krámy kedy chcem, nemám ani vedľajšie účinky a navyše, s kondómom to nie je ono
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja mám dosť, keď musím brať antibiotiká
ale veľa spolužiačiek berie tabletky
Inak kondomy urcite,aj ked us tabletky,ked citat tieto fora az ma prechadza chut niekedy sex mat.
alebo ked jednoducho si neuzivas... ale nemas vazny vztah a mas ich za pol roka aj niekolko je zbytocne brat tabletky ked sa mozno ani s jednym z nich nevyspis
A ku kondomom.. niesu zle ale otrasne smrdia.. bleeeee