s chalanom sme mali sex najskor gumu sprawil sa a potom sme sceli este raz a to sme sli bez no a teraz mam stresy ci mozem byt z toho tehotna aj ked sa predtym umyl...
no ne... akoze uz to cloveku ide na nervy... takuto diskusiu vidim za den mozno 10 krat !!! kurva!!! vyhladavac ?.... a tabletku si zober do 72 hodin... kupis ju v lekarni asi za 700 Sk....internet existuje tak sa naucte hladat prosiiim
boze....ako nehovorim ze kazdy musi mat neviem ake znalosti....ale tak nad nektorymi vecmi ostava rozum stat....a co ze sa umyl, ked ste to robili este raz...?...bez si pre tabletku a predpis si tabletky
ako už bolo spomínané, aby si bola kľudná, choď do lekárne asi tak so 700.- sk a kúp Escapelle (či nejako tak sa to volá). časom účinnosť klesá, tak si švihni ak si chceš byť istá.
jaaj moja asi jediny ti poradim ja som uz zoparkrat jebal bez gumy , aj bez akejkolvek ochrany a furt nejsom otcom... ak sa do teba na druhy krat nevystriekal tak by to malo byt v pohode... este by sa zislo vediet ze v jakom stadiu cyklu si bola... co ja vim, tak 2-3 dni po kramoch je baba najneplodnejsia, a to vim z vlasnej skusenosti to som do nej aj striekal a nic
Ahoj. Ale zabudla si napísať podrobnosti, že či ten druhýkrát si on dával pozor, či všetko šlo do teba a aj to, že kedy máš mať menštruáciu.
Jáj, hlavne, že tu chalani mudrujú a pritom je to ženské telo a také tabletka "po" nie je žiadna sranda. A ak by si ju aj užila, sú baby, ktoré ju užili v ten istý deň a aj tak ostali tehotné.
13) tak ja ako baba viem, že najneplodnejšia je skôr tie dva-tri dni pred menštruáciou, ak vie presne, kedy ju dostane. po menštruácii je už riziko, že tie spermie prežijú v maternici a počkajú si, kým dozreje vajíčko. to sú takí záškodníci tie spermie
Pri druhom kole už nazáleží na tom, či sa chalan do teba urobil alebo nie. Spermie išli do teba počas celého toho druhého kola. Možnože sa predtým umyl, ale výplach penisu si spraviť nemohol, takže spermie tam zaručene mal. A zaručene išli do teba...
ak si tak v 11-12 dni cyklu... tak pomaly mozes nacvicovat, ako to povedat rodicom... ak este nie je neskoro, sup ho pre tabletku... a ked si ju das a bude ti zle a nahovno, tak gratulujem, tvoj prvy potrat
Jooj ludia kramy mi skoncili daako 30teho a bolo to 7meho cize... a neurobil sa do mna tabletku som kupila a w pohdoe zjem len dufam ze mi to moc nepokazi cyklus a zabere...a dakujem setkym za rady...
@25 noooo to je tak... ked sa spravis... tak ti cosi este v penise ostane... tam staci aj mala kvapka... aaa ked ides druhykrat... tak to odtial ta kvapka tak trosku celkom pekne vyteka dnu... cize zaver? riziko velmi velke... pocul som uz o pripadoch, kedy sa toto stalo a baba ostala tehotna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
okrem toho, ze si hlupa a nezodpovedna, aj to, ze ANO!!! MOZES BYT TEHOTNA!
tak s tym bez nieco robit a daj si facku... priatelovi tiez
Urobil sa vobec do teba?
odkaz pre ostatnych, ste strasne hlupy!!! ona chce pomoc a nie odjeby!!!!!
Jáj, hlavne, že tu chalani mudrujú a pritom je to ženské telo a také tabletka "po" nie je žiadna sranda. A ak by si ju aj užila, sú baby, ktoré ju užili v ten istý deň a aj tak ostali tehotné.
ak si tak v 11-12 dni cyklu... tak pomaly mozes nacvicovat, ako to povedat rodicom... ak este nie je neskoro, sup ho pre tabletku... a ked si ju das a bude ti zle a nahovno, tak gratulujem, tvoj prvy potrat