Konečne nový hrdina / Smutná správa pre všetkých pumpovačov.
Veru... A ženy milujú hrdinov! Takže, chlapci, muži, priatelia, inšpirujte sa a buďte aj vy hrdinovia. Recept je jednoduchý. Ak vydržíte nepapať, uvidíte zlatú cestu do náručia krásnych žien.
Ten propaganda nápis vo videu "Thin is In" . Niektorí týpci sú vizuálne "tučnejší" než ja, hold nie všetci sa narodia s dokonale muskulatúrnou postavou...(anorektici, tí patria inde...)
Mám nezvratný pocit, že chudí muži sú niečo viac. Aj keď ja už k nim nepatrím, pretože s mojou váhou 69 kg pri výške sotva 180 cm som prototypom obéznosti. Kde sú tie časy, keď som mal 55 kg...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tamto je dehonestovanie muzskeho pohlavia....
Mám nezvratný pocit, že chudí muži sú niečo viac. Aj keď ja už k nim nepatrím, pretože s mojou váhou 69 kg pri výške sotva 180 cm som prototypom obéznosti. Kde sú tie časy, keď som mal 55 kg...
@Foxhound is very in.
@Dconan , ty si tu nalepil nejakú strašnú legendu, na ktorú by história mala zabudnúť. Ešteže sa na sviatky neprejedám.
No nie až tak.