Ako bude podľa vás vyzerať koniec sveta? Čo sa podľa vás bude diať? Bude niekto schopný ho prežiť (ak k nemu niekedy samozrejme dôjde)?
P.S.: Nemám teraz na mysli to, že o približne 4,5 miliardy rokov sa stane zo Slnka červený obor a pohltí našu zem.
Tých možností kvôli čomu by mohol potencionálne nastať koniec sveta alebo prinajmenšom nejaká globálna katastrofa je neúrekom, ale o tom by som niekedy v budúcnosti rád vytvoril anketu
Mohla by to byť prírodná katastrofa (samozrejme keby teraz padol obrovský meteorit alebo vybuchlo pár sopiek tak pomrieme všetci, ale to sa nedá veľmi predvídať). Ale z tých predvídateľných, podľa mňa sa ľudstvo vyvraždí samo. Napätie medzi krajinami bude narastať, až si jedna strana zmyslí, že všetkým dokáže, že je najlepšia zo všetkých a spustí tretiu svetovú. Vďaka moderným zbraniam to bude rýchle a ničivé.
To je moja vízia
tak ked sa svet berie ako zemegula tak koniec sveta je fakt az to ze proste cela zem vybuchne alebo aspon na nej nezostane ani jeden zivy tvor vojny alebo par meteoritov alebo potopenie vacsiny zeme sa za koniec sveta povazovat neda
totalna anarchia v spolocnosti, absolutny rozpad moralnych hodnot, rozsirenie chorob - hlavne pohlavne - HIV. nizka porodnost, degeneracia genomu, vplyv romov a arabov (ja proti nim nic nemam ale oni sa vo svojej strukture uplne zvrtli). a najpodstatnejsie - bude vyhladena stredna vrstva. ostatne len "trieda" bohatych a majetnych s celosvetovym vplyvom. ostatok bude spodna vrstva tzn. otroci a skupina ludi makajuca v tovarnach. ubermensch teoria. ide to presne po stopach nietzseho.
bud sa znicime sami a 1. nebude mozne zit na povrchu a ani pod zemou kvoli radiaciam alebo ovzdusiu...2. niektori preziju...3. nieco z vonkajsieho vesmiru nas znici ...
neviem,koniec sveta ma velmi nezaujima...skor ma zaujima technologicky a vedecky pokrok,to je zaujimavejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Tých možností kvôli čomu by mohol potencionálne nastať koniec sveta alebo prinajmenšom nejaká globálna katastrofa je neúrekom, ale o tom by som niekedy v budúcnosti rád vytvoril anketu
To je moja vízia
neviem,koniec sveta ma velmi nezaujima...skor ma zaujima technologicky a vedecky pokrok,to je zaujimavejsie