sak ked nemas babu trba obcas pretrepat bambus ...lepsie ako sa rano zobudit s mokrym flakom...a je dokazane ze treba honit aspon kazdy treti den aby stare spermie mohli nahradit nove
no chciet prestat nemusi mat hned nabozensky dovod... aj ja som mal obdobie cca pol roka ked som kaslal na to a mal som viac casu na ine veci akoze o nic nejde nezdrave to nie je ani hriesne to nie je je to normalna vec bez ohladu na vekovu kategoriu avsak ak chces prestat doporucujem ti stale byt niecim inym zamestnany pretoze chut na to najcastejsie prichadza s nudou...
ked s tym začneš a robíš to stále, je to ako keby si fajčil, vytvorí sa ti istá zavislosť aa budeš chcieť stále, budeš sa tomu vyhýbať ale aj tak ta to časom zvedie a urobíš to,, to je závislosť chlapče...je tazke len tak skončiť, viera a disciplína
dobre teraz seriozne... nekonci s tym, nech veris comukolvek, pretoze honit si je okrem toho ze zrejme prijemne, aj zdrave, pretoze semeno sa musi obmienat, aby nove spermie mohli vystriedat stare a aby si raz mohol splodit kvalitneho potomka, kvalitnym zakladom nemasturbovat je proti ludskej prirodzenosti
asi by som sa uz nemal vyjadrovat, ale neda mi, ked vidim, ako tu vsetci kricia, ze sa to neda - mozem vam potvrdit, ze sa to da, poznam ludi, ktori s tym prestali a nie preto, ze by si nasli partnera alebo podobne, ja sam som s tym prestal a 4 roky som bol uplne bez toho, momentalne takisto prestavam, tak mi nehovorte, ze sa to neda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a preco by si mal?ved je to zdrave
vitazstvo.szm.sk
Na to ti mozem povedat iba...
vitazstvo.szm.sk
akože fakt podarený zmysel pre humor
Nechápem ako toto môže niekto riešiť, ba dokonca na internete...
omg
asi by som sa uz nemal vyjadrovat, ale neda mi, ked vidim, ako tu vsetci kricia, ze sa to neda - mozem vam potvrdit, ze sa to da, poznam ludi, ktori s tym prestali a nie preto, ze by si nasli partnera alebo podobne, ja sam som s tym prestal a 4 roky som bol uplne bez toho, momentalne takisto prestavam, tak mi nehovorte, ze sa to neda