Dobry den...možem sa spytat neviete, kde v BA v očnej optike sa da vyšetriť zrak na kontaktne šošovky(to skoro všade)ALE stym že dostanem zadarmo respektivne si zakupim ihned skušobne šošovky...citala som diskusie že niekde v košiciach dostal chalan šošov
Ja som bol u ocnej a ked zistila ze mam zly zrak najprv som musel par mesiacov nosti okuliae , potom som prisiel a dohodli sme sa na sosovkach a prvu skusobnu sadu mi dala zadarmo , tam ich mas tusim 6 na jedno a 6 na druhe oko
ano??totiž segra ked bola u nasej ociarky tak ta jej dala na skušku take uplne obyčajne tvrde...a to iba na ten čas čo si ich tam skusala..takže nula bodou ale skusim sa jej spytat...ale aj tak by ma to velmi zaujimalo ze kdeee?? ´
ja som bola normalne u ocnej ta mi dala skusobny balicek a nemusela som za to nic platit....ale mne sa ich neoplati nosit ..ale chcela som to vyskusat =D
normalne u ocnej, ona ti poskytne testovacie modely ( aj tak musis oskusat, ci ti sedia dobre na ociach, ci ta neskrabu, nie su ti neprijemne a podobne ) neviem ci ti to v optike spravia, pretoze ocna meria aj rozmery rohovky a zakrivenie
no u nas su aj optiky ktore robia vyšetrenia..takže to by malo byt v pohode...mna len ser....to ze nam(resp.segre) v tedy žiadne testovacie ani štartovaci balik a ani nič podobne nedala...hlavne že hned objednala take za taku kraaasnu sumu...ale sa jej zajtra spytam ci ja take nedostanem..však očo som horšia no ne???heh
no ked v tej optike sa nachadza aj očny lekar tak staci tam-on ti zmeria zrak nejake to zakrivenie potrebne na tie šošovky a potom ti ich aj objedna...ako dnes v mojom pripade no to bude haluz...už sa vidim jak prve dni na ne nadavam že naco som si ich kupila..heh ...určite my bude trvat vecnost vložit ich tam a zade vybrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ja som bol u ocnej a ked zistila ze mam zly zrak najprv som musel par mesiacov nosti okuliae , potom som prisiel a dohodli sme sa na sosovkach a prvu skusobnu sadu mi dala zadarmo , tam ich mas tusim 6 na jedno a 6 na druhe oko
btw aj ja si ich idem vblizkej dobe kupovat uz sa neda bez oci zit musim sa zacat aj pozerat